Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kedves démonom Itou Junji hátborzongató japán meséi Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A kék szemű szamuráj Itou Junji hátborzongató japán meséi Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A kék szemű szamuráj Itou Junji hátborzongató japán meséi

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 39
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6962
Legújabb tag: Comspikes

Látogatók ma: 41060
Online látogató: 38
Látogatók a hónapban: 849441
Összes látogatók: 53497312

Reklám

  Törpös április elsejére
Szinkronos rajzfilm letöltésekTörpapa elküldi Lustit az erdőbe vörös faleveleket gyűjteni, hogy azokkal díszíthessék a falut Tréfi tiszteletére, aki épp Mindenszentekkor ünnepli a születésnapját. Az erdőben elbóbiskoló törpöt Tavaszanyó véletlenül olyan pirossá varázsolja, mint az őszi falevelek, s hogy-hogynem egyszer csak Hókuszpók karmai közé kerül. A gonosz varázsló mellett azonban Bibírcsóka is pályázik a ritkaságszámba menő törpicsekre.
A folytatásban Törpapának bűbájdióra van szüksége, ezért néhány törpjét elküldi a boszorkányiskola melletti területre, hogy szedjenek neki pár kosárral. Az említett intézményben gonosz boszorkányokat képeznek, ám fejezetünk főhőse, Brenda egy olyan kis növendék, aki nem elég rossz. Tanárnőjétől azt a feladatot kapja, hogy változtasson denevérré egy énekesmadarat, mert ha ezt nem teszi meg, el kell tanácsolniuk őt az iskolából. Próbálkozásai közben Brenda összefut a törpökkel, akik persze a jóság természetét ismertetik meg vele.
Ezt követően április 1-je köszönt be Aprajafalvába, akárcsak néhány nap múlva nálunk, amikor is Törpapa mindenféle csalafintaságot enged meg a törpjeinek, akár a legtörpösebb turpisságokat is. A tréfálkozások állandó áldozata, Okoska már a nap kezdetén rettegni kezd a bolondozásoktól, pedig ekkor még nem is tudja, hogy Hókuszpók áfonyabokornak álcázza magát, hogy megkaparintsa a törpicsekeket.
Törpapa sikeres kísérletezése során egy olyan varázsbotot állít elő, amellyel rendet lehet teremteni, de amely el is tüntet dolgokat, ha kell. Ügyifogyi titokban kölcsön veszi tőle, ám véletlenül elveszíti. Törpilla talál ugyan egy botot, amelyet varázsbotnak hisznek, de mint később kiderül, csak egy közönséges faágat visznek vissza Törpapa laboratóriumába.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!