Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Végtelen vonat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Farkas24

Regisztrált tagok: 6320
Legújabb tag: lacifer

Látogatók ma: 4845
Online látogató: 6
Látogatók a hónapban: 51444
Összes látogatók: 47900612

Reklám

Kiemelt híreink

  Törpös április elsejére
Szinkronos rajzfilm letöltésekTörpapa elküldi Lustit az erdõbe vörös faleveleket gyûjteni, hogy azokkal díszíthessék a falut Tréfi tiszteletére, aki épp Mindenszentekkor ünnepli a születésnapját. Az erdõben elbóbiskoló törpöt Tavaszanyó véletlenül olyan pirossá varázsolja, mint az õszi falevelek, s hogy-hogynem egyszer csak Hókuszpók karmai közé kerül. A gonosz varázsló mellett azonban Bibírcsóka is pályázik a ritkaságszámba menõ törpicsekre.
A folytatásban Törpapának bûbájdióra van szüksége, ezért néhány törpjét elküldi a boszorkányiskola melletti területre, hogy szedjenek neki pár kosárral. Az említett intézményben gonosz boszorkányokat képeznek, ám fejezetünk fõhõse, Brenda egy olyan kis növendék, aki nem elég rossz. Tanárnõjétõl azt a feladatot kapja, hogy változtasson denevérré egy énekesmadarat, mert ha ezt nem teszi meg, el kell tanácsolniuk õt az iskolából. Próbálkozásai közben Brenda összefut a törpökkel, akik persze a jóság természetét ismertetik meg vele.
Ezt követõen április 1-je köszönt be Aprajafalvába, akárcsak néhány nap múlva nálunk, amikor is Törpapa mindenféle csalafintaságot enged meg a törpjeinek, akár a legtörpösebb turpisságokat is. A tréfálkozások állandó áldozata, Okoska már a nap kezdetén rettegni kezd a bolondozásoktól, pedig ekkor még nem is tudja, hogy Hókuszpók áfonyabokornak álcázza magát, hogy megkaparintsa a törpicsekeket.
Törpapa sikeres kísérletezése során egy olyan varázsbotot állít elõ, amellyel rendet lehet teremteni, de amely el is tüntet dolgokat, ha kell. Ügyifogyi titokban kölcsön veszi tõle, ám véletlenül elveszíti. Törpilla talál ugyan egy botot, amelyet varázsbotnak hisznek, de mint késõbb kiderül, csak egy közönséges faágat visznek vissza Törpapa laboratóriumába.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!