Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Kakegurui ×× Kakegurui ×× Kakegurui ×× A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ×× Kakegurui ×× Kakegurui ×× Kivétel

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 15
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6673
Legújabb tag: Natcu99

Látogatók ma: 13652
Online látogató: 15
Látogatók a hónapban: 535497
Összes látogatók: 51114766

Reklám

Kiemelt híreink

  Gonoszság és gyûlölet
Szinkronos rajzfilm letöltésekElõször Bibírcsóka meghívót kap a Sötét Középkor Szépe versenyre, de a száraz bõre úgy kétségbe ejti, hogy drága nagyikája varázskönyvét veszi elõ segítségül. A könyv azt a tanácsot adja, hogy egy törppel dörzsölje be az arcát, s amikor már lekopott róla a kékség, vegyen egy másikat. Elindul hát törpbeszerzõ útjára, s mivel Okoska épp akkortájt ötli ki, hogy díjat kellene adni a törpiekért legtöbbet tévõ törpnek, a gonosz boszorkány Arany-törpdíjjá változva juttatja be magát Aprajafalvába.
Hókuszpók ezután gyûlöletitalt kotyvaszt, hogy szerencsétlenné és gyûlölettel telivé tegye a törpöket. A Sziamiaú bundájában tanyázó egyik élõsködõvel itatja meg a szert, hogy aztán megcsípesse vele a mindig segítõkész Törperõst. Aprajafalva legerõsebb törpje ettõl fogva a sárga gyûlöletkórban kezd el szenvedni, amelyrõl Törpapa hamarosan kideríti, hogy bizony fertõzõ.
A folytatásban Törpapa bejelenti a legújabb falugyûlésen, hogy megtartják a törpölelés ünnepét, amelyen minden törp gyakorolhatja érzéselmeinek kifejezését. Az ettõl a naptól irtózó Dulifuli megpróbálja kivonni magát az ölelkezésbõl, hamarosan mégis cselekednie kell, mivel jégvarázspálcájával Chlorihydra érzelemmentessé és közömbössé varázsol minden törpöt.
Végezetül egy tündérkirálynõ kisbabájának csodacsörgõje kerül a középpontba. Erre a gyermekjátékra pályázik Fallon, a gonosz manó, s ha a birtokába jutna, hatalmába keríthetné a jó tündéreket, az erdõben pedig elterjeszthetné a gonoszságot. Egy kellemes pikniken a kisbaba csörgõt cserél Törpicurral, így a kis törpifjonchoz kerül a gonosz manó által úgy vágyott csodacsörgõ.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!