Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4470
Legújabb tag: bokurooji

Látogatók ma: 2847
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 505940
Összes látogatók: 28912697

Reklám

  Gonoszság és gyûlölet
Szinkronos rajzfilm letöltésekElõször Bibírcsóka meghívót kap a Sötét Középkor Szépe versenyre, de a száraz bõre úgy kétségbe ejti, hogy drága nagyikája varázskönyvét veszi elõ segítségül. A könyv azt a tanácsot adja, hogy egy törppel dörzsölje be az arcát, s amikor már lekopott róla a kékség, vegyen egy másikat. Elindul hát törpbeszerzõ útjára, s mivel Okoska épp akkortájt ötli ki, hogy díjat kellene adni a törpiekért legtöbbet tévõ törpnek, a gonosz boszorkány Arany-törpdíjjá változva juttatja be magát Aprajafalvába.
Hókuszpók ezután gyûlöletitalt kotyvaszt, hogy szerencsétlenné és gyûlölettel telivé tegye a törpöket. A Sziamiaú bundájában tanyázó egyik élõsködõvel itatja meg a szert, hogy aztán megcsípesse vele a mindig segítõkész Törperõst. Aprajafalva legerõsebb törpje ettõl fogva a sárga gyûlöletkórban kezd el szenvedni, amelyrõl Törpapa hamarosan kideríti, hogy bizony fertõzõ.
A folytatásban Törpapa bejelenti a legújabb falugyûlésen, hogy megtartják a törpölelés ünnepét, amelyen minden törp gyakorolhatja érzéselmeinek kifejezését. Az ettõl a naptól irtózó Dulifuli megpróbálja kivonni magát az ölelkezésbõl, hamarosan mégis cselekednie kell, mivel jégvarázspálcájával Chlorihydra érzelemmentessé és közömbössé varázsol minden törpöt.
Végezetül egy tündérkirálynõ kisbabájának csodacsörgõje kerül a középpontba. Erre a gyermekjátékra pályázik Fallon, a gonosz manó, s ha a birtokába jutna, hatalmába keríthetné a jó tündéreket, az erdõben pedig elterjeszthetné a gonoszságot. Egy kellemes pikniken a kisbaba csörgõt cserél Törpicurral, így a kis törpifjonchoz kerül a gonosz manó által úgy vágyott csodacsörgõ.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!