Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Itou Junji hátborzongató japán meséi Hanma Baki Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 30
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7049
Legújabb tag: Ferenc88

Látogatók ma: 37267
Online látogató: 29
Látogatók a hónapban: 267856
Összes látogatók: 55243045

Reklám

  Egy esküvő, egy tolvaj kölyök, egy varázsedény és egy szellemszerződés
Szinkronos rajzfilm letöltésekHókuszpók édesanyja házasságközvetítőt bíz meg azzal, hogy feleséget keressen egy szem fiának. Lavínia asszony kerít is neki egyet, de nem akárkit, hanem a szépséges Andreát. Az ifjú ara nekilát hát összeállítani kelengyés ládáját, s ebben segítséget nyújtanak neki a törpök.
Törpapa régi, jó barátja, Omni apó, aki annak idején megmutatta Janónak és Bibicének a törpökhöz vezető utat, magához vesz egy zsebtolvajlásból élő kisfiút, hogy törvénytisztelő állampolgárt neveljen belőle. A kis Dini mindent megtesz azért, hogy jó emberré váljon, a múltja azonban nem engedi el olyan könnyen.
Ginilda, az éhezőkön segítő jó tündér véletlenül Hókuszpók egyik csapdájába lép, de szerencsére Hami éppen arra jár, s kiszabadítja. A kedves teremtés hálából egy varázsedényt ad a mindig éhes törpszakácsnak, aki ha elmondja a megfelelő varázsigét, bármikor finom zabkását kaphat belőle. Okoska azonban szemet vet a mágikus edényre, s kicseréli azt egy hamisra.
Nótata úgy dönt, rövid időn belül megírja élete nagy szimfóniáját. Neki is lát, de nem halad az alkotással, ám egy rossz szándékú szellemíró felajánlja neki, hogy megírja helyette. Cserébe csak egy szerződést írat alá vele, amelyet Nótata persze el sem olvas. A hangversenyt követően a törpitás el is tűnik Aprajafalvából, mivel kiderül, hogy a szerződés szerint élete hátralévő részében a szellemíró kísértetklubjában kell játszania.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!