Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat A csillagvadász A csillagvadász A csillagvadász A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6282
Legújabb tag: Drakoo

Látogatók ma: 446
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 360699
Összes látogatók: 47632285

Reklám

Kiemelt híreink

  Egy esküvõ, egy tolvaj kölyök, egy varázsedény és egy szellemszerzõdés
Szinkronos rajzfilm letöltésekHókuszpók édesanyja házasságközvetítõt bíz meg azzal, hogy feleséget keressen egy szem fiának. Lavínia asszony kerít is neki egyet, de nem akárkit, hanem a szépséges Andreát. Az ifjú ara nekilát hát összeállítani kelengyés ládáját, s ebben segítséget nyújtanak neki a törpök.
Törpapa régi, jó barátja, Omni apó, aki annak idején megmutatta Janónak és Bibicének a törpökhöz vezetõ utat, magához vesz egy zsebtolvajlásból élõ kisfiút, hogy törvénytisztelõ állampolgárt neveljen belõle. A kis Dini mindent megtesz azért, hogy jó emberré váljon, a múltja azonban nem engedi el olyan könnyen.
Ginilda, az éhezõkön segítõ jó tündér véletlenül Hókuszpók egyik csapdájába lép, de szerencsére Hami éppen arra jár, s kiszabadítja. A kedves teremtés hálából egy varázsedényt ad a mindig éhes törpszakácsnak, aki ha elmondja a megfelelõ varázsigét, bármikor finom zabkását kaphat belõle. Okoska azonban szemet vet a mágikus edényre, s kicseréli azt egy hamisra.
Nótata úgy dönt, rövid idõn belül megírja élete nagy szimfóniáját. Neki is lát, de nem halad az alkotással, ám egy rossz szándékú szellemíró felajánlja neki, hogy megírja helyette. Cserébe csak egy szerzõdést írat alá vele, amelyet Nótata persze el sem olvas. A hangversenyt követõen a törpitás el is tûnik Aprajafalvából, mivel kiderül, hogy a szerzõdés szerint élete hátralévõ részében a szellemíró kísértetklubjában kell játszania.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!