Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat A csillagvadász A csillagvadász A csillagvadász A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6282
Legújabb tag: Drakoo

Látogatók ma: 7918
Online látogató: 2
Látogatók a hónapban: 368171
Összes látogatók: 47639757

Reklám

Kiemelt híreink

  Szerelmes törpénetek
Szinkronos rajzfilm letöltésekEzen a hétvégén elõször megismerkedhetünk Ügyi kedvesével, Marinával, aki nem csupán egy sellõ, hanem a Vízikirály leánya is. Az apja fájó gyomrát meggyógyító liliomgyökérért indul el az Avaloni-tóhoz, ám veszélybe kerül, s az éppen a folyóban búvárkodó Ügyi megmenti az életét. Rövid idõn belül szerelem szövõdik kettejük között, amely azonban soha nem teljesedhet be.
A folytatás egy újabb szerelmi törpénet, hiszen a tavasz beköszöntével Kertitörpben vágy éled a szépséges Törpilla iránt. Mivel azonban képtelen szerelme elé állni, maszkot készíttet magának, s Cyrano de Bergerag történetéhez hasonlóan segítõt keres maga mellé, aki szavakba képes önteni helyette mindazt, amit érez.
Ezt követõen Hókuszpók kerül a középpontba, amikor is segítségül hívja a Nagy Varázskönyvet, hogy nagyobb otthont teremtsen a számára. A kéréseit mindig félreértõ kötet teremt is neki egy nagyobb otthont, méghozzá egy az eredeti kalyibájához megszólalásig hasonlító, ám kétszer akkora ház formájában.
Végezetül Törpapa három törpöt küld fel a közeli hegyre, hogy mérjék fel, milyen magas a hószint. Attól fél ugyanis, hogy az olvadó hótól átszakad a gát, a víz pedig elárasztja Aprajafalvát. Odafent véletlenül rábukkannak egy bûvös virágra, amely úgy elbódítja õket, hogy felelõtlen, a veszélyre fittyet hányó törpökké válnak. A virág illata mindenkit elkábít, kivéve a mindig tüsszögõ Hapcit. Õ marad a törpök egyetlen esélye az olvadó hóval szemben.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!