Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A kék szemű szamuráj Itou Junji hátborzongató japán meséi Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A kék szemű szamuráj Itou Junji hátborzongató japán meséi Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Mary és a varázsvirág Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6943
Legújabb tag: TheArchivedVHS

Látogatók ma: 12351
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 565172
Összes látogatók: 53213043

Reklám

  Szerelmes törpénetek
Szinkronos rajzfilm letöltésekEzen a hétvégén először megismerkedhetünk Ügyi kedvesével, Marinával, aki nem csupán egy sellő, hanem a Vízikirály leánya is. Az apja fájó gyomrát meggyógyító liliomgyökérért indul el az Avaloni-tóhoz, ám veszélybe kerül, s az éppen a folyóban búvárkodó Ügyi megmenti az életét. Rövid időn belül szerelem szövődik kettejük között, amely azonban soha nem teljesedhet be.
A folytatás egy újabb szerelmi törpénet, hiszen a tavasz beköszöntével Kertitörpben vágy éled a szépséges Törpilla iránt. Mivel azonban képtelen szerelme elé állni, maszkot készíttet magának, s Cyrano de Bergerag történetéhez hasonlóan segítőt keres maga mellé, aki szavakba képes önteni helyette mindazt, amit érez.
Ezt követően Hókuszpók kerül a középpontba, amikor is segítségül hívja a Nagy Varázskönyvet, hogy nagyobb otthont teremtsen a számára. A kéréseit mindig félreértő kötet teremt is neki egy nagyobb otthont, méghozzá egy az eredeti kalyibájához megszólalásig hasonlító, ám kétszer akkora ház formájában.
Végezetül Törpapa három törpöt küld fel a közeli hegyre, hogy mérjék fel, milyen magas a hószint. Attól fél ugyanis, hogy az olvadó hótól átszakad a gát, a víz pedig elárasztja Aprajafalvát. Odafent véletlenül rábukkannak egy bűvös virágra, amely úgy elbódítja őket, hogy felelőtlen, a veszélyre fittyet hányó törpökké válnak. A virág illata mindenkit elkábít, kivéve a mindig tüsszögő Hapcit. Õ marad a törpök egyetlen esélye az olvadó hóval szemben.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!