Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Kakegurui ×× A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ×× A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ×× Kivétel

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6715
Legújabb tag: AlmaToll

Látogatók ma: 7918
Online látogató: 5
Látogatók a hónapban: 46582
Összes látogatók: 51280533

Reklám

Kiemelt híreink

  Bálint-napra törpöket
Szinkronos rajzfilm letöltésekBibírcsóka fülig szerelmes lesz a híres varázslóba, Harlekinbe, akit a Heti Boszorkánykonyha címû újság egyik rovatában pillantott meg. Randevúzni szeretne szerelmével, de szerencsétlenségére ehhez Hókuszpók segítségére van szüksége. A gonosz varázsló cserébe egy varázssípot kér, amivel a törpöket könnyen fogságba csalogathatja. Hókuszpók valójában nem ismeri a nagy varázslót, és álruhát öltve megpróbálja félrevezetni Bibírcsókát.
Ezt követõen a törpök a Hullócsillagok éjszakájára készülõdnek, amely csak egyszer jön el minden 12 évben. Hókuszpók közben egy furcsa tojást küld Aprajafalvába, amelybõl egy rettentõen büdös állatka bújik elõ. A törpök mindent megtesznek, hogy elmúljon a szag, de sajnos hiába. A gonosz varázsló elindul a bûz irányába, hogy fekutassa õket.
A folytatás a gonosz Chlorihydra lányáról, Priscilláról szól, akit annak idején a szeretet nélküli világra vágyó anyja csúf banyává változtatott, hogy senki soha ne szerethesse. Az átok csak úgy törhet meg, ha megszerzi egy macska három szál bajszát és egy törp könnyét. Magához varázsolja hát Sziamiaút, a törpök közül pedig Tréfit és Dulifulit, akikrõl mi viszont jól tudjuk, hogy sírni szoktak a legkevésbé.
Záró darabunkban a mindig tüsszögõ Hapci törp összetalálkozik Sarlatán doktorral, aki miután megtudja, hogy a törpikék bõrében lévõ kék festékanyag minden betegségre gyógyír, elviteti magát Aprajafalvába. Ott aztán fût-fát ígér a kis kékeknek, hogy így csalogassa õket az üstjébe.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!