Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Szamurájok kora - Harc Japánért Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Szamurájok kora - Harc Japánért Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× A szentjánosbogarak fényének erdeje

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6871
Legújabb tag: negan204

Látogatók ma: 3539
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 323799
Összes látogatók: 52348573

Reklám

Kiemelt híreink

  Élet Aprajafalvában
Szinkronos rajzfilm letöltésekAz erre a hétre rendelt elsõ törpszentenciánk bemutatja, milyen karriert fut be a törpök településén a törplefonhálózat. A véletlennek köszönhetõ csupán, hogy Aprajafalva ily módon modernizálódik, ám az sem hagyható figyelmen kívül, hogy ez a felfedezés Hókuszpókot is közelebb juttatja hozzájuk.
Második fejezetünk egy bûvös fülbevalóról és az ennek a megszerzéséért csinos hölggyé változó Bibírcsókáról szól, aki ezzel az ékszerrel akarja megkaparintani magának a hupikék törpikéket.
Harmadik aktuális törpénetünkben Hókuszpók ismét egy ördögi terven dolgozik. Legújabb gonoszkodásában az az ötlete támad, hogy megsemmisíti az összes törpbogyót, amely közismerten a törpök kedvenc eledele. Egyetlen bokrot kímél meg, amelyet magával visz, hogy az utolsó törpbogyó segítségével csapdába csalhassa az összes törpöt.
Záró darabunkban Gyengi törp képtelen bármilyen feladatot elvégezni, ugyanis minimális önbizalommal sem rendelkezik. A törpök segíteni próbálnak neki, de az mindig rosszul sül el. A megoldás Törpapa Sikerülni fog krémje, amit Gyengi törp orrára ken. A krém elhitetni vele, hogy sokkal erõsebb, és mindenre képes.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!