Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A kék szemű szamuráj Itou Junji hátborzongató japán meséi Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A kék szemű szamuráj Itou Junji hátborzongató japán meséi Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Mary és a varázsvirág Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ××

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 16
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6935
Legújabb tag: Wanda-chan

Látogatók ma: 13073
Online látogató: 16
Látogatók a hónapban: 493133
Összes látogatók: 53141004

Reklám

  Fantörpikus kalandok
Szinkronos rajzfilm letöltésekEzen a hétvégén minden állatok törpbarátja, Zöldőr szíve úgy megesik a csapdába esett Sziamiaún, hogy néhány társával együtt kiskocsira rakja és Aprajafalvába viszi. A falu ellenérzését leküzdve ápolni, gondozni kezdi a megszelídülni látszó macskát, kinek gazdája, Hókuszpók épp egy új háziállattal indul a törpök keresésére.
Az ezt követő fejezetben egy meleg nyári napon Törpapa éppen megfigyeléseket végez, mikor nagyítója hirtelen lángra kap. A baleset ráébreszti a törpöket arra, hogy szükségük van egy tűzoltóbrigád felállítására. Hamar nekilátnak a tűzoltási módszerek kifejlesztésének.
Nem sokkal ezután Hókuszpók lelkesen készül a legközelebbi varázslótanácskozásra, amelyen azonban a frissen érkezett postai tekercs tanúsága szerint nem tartanak igényt a megjelenésére. A mágustársadalom peremére szorult varázsló szerencséjére vagy szerencsétlenségére azonban épp a tanácskozás éjjelén lesz telihold, ez pedig azt jelenti, hogy 24 órán át él a pincéjében elhelyezett nagy varázskönyv. Ennek segítségével akar törpöt fogni, hogy lenyűgözze a konferencián ülő kollégáit.
Végül, de nem utolsó sorban Törpingáló művészi válságba kerül, és hirtelen ötlettől vezérelve világgá megy. De csak egy romos kis kastélyig jut, ahol rábukkan egy festményre, amelyben egy átok miatt egy magát Maestrónak hívó férfi senyved már hosszú ideje. Ráveszi a kis törpfestőt, hogy egy titokzatos folyadékot csöppentsen a festékeibe, s úgy fesse meg következő portréit. Törpingáló mit sem sejtve szót fogad a jóindulatúnak hitt festőművésznek.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!