Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 25
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7002
Legújabb tag: Szabi24

Látogatók ma: 5575
Online látogató: 25
Látogatók a hónapban: 905893
Összes látogatók: 54544598

Reklám

  TÖRPICUR MEGSZÜLETIK!
Szinkronos rajzfilm letöltésekAz erre a hétvégére rendelt első fejezetünkben az erdőben lakó tündérek felháborodva tapasztalják, hogy ellopták aranyukat. A tündérherceg egy félreértés során a törpöket vádolja a lopással. Amikor Törpapa utánajár a dolgoknak, hamar rájön, hogy nem más, mint Hókuszpók a felelős mindenért. A felháborodott herceg azonban már elindult a tündérsereggel, hogy bosszút álljon a törpökön. Törpapának gyorsan kell cselekedni, hogy tisztázza a félreértést, különben a törpök és a tündérek egymásnak esnek. Hókuszpók ezt felhasználva felkutatja a tündérek országát, ahol rengeteg arany és drágakő van elrejtve a palotában. Ha a tündérek és a törpök nem fognak össze, könnyen kifoszthatja a gonosz varázsló az egész palotát, és nincs, aki megállítsa.
A folytatás egy karácsonyi különkiadás, amelyben karácsony napján Aprajafalvában mindenki nagyban készülődik az ünnepségre. A nagy sürgés-forgás közepette a törpök rátalálnak az erdőben két embergyerekre, akik gonosz nagybátyjuk elől menekülnek. Hókuszpók segít a nagybácsinak felkutatni a gyermekeket azért cserébe, hogy megtudhassa, hol találja a törpök faluját.
Az ezt követő epizód szintén egy speciális rész, amelynek a témája a Bálint-nap, s amellyel le is zárjuk a második évadot. Chlorihydra, a gonosz boszorka leghőbb vágya, hogy ne legyen szeretet ezen a világon. Gonosz terve megvalósításához szüksége van Hókuszpók macskájára, Sziamiaúra. Bálint-napon a csodakút varázsereje segítségével bármely kívánság valóra válhat. Hókuszpókot sem ejtették fejre, azonnal kapva kap a lehetőségen, és ő is megpróbálja valóra váltani legfőbb vágyát, ami nem más, mint a törpök elpusztítása.
Az aktuális negyedik fejezetünkkel nyitjuk meg a harmadik szezont, amelynek egyik érdekessége, hogy bár élénken emlékszem rá, amint kisiskolás koromban sok iskolatársammal együtt ezt a részt vetítették nekünk egy művelődési házban, azóta egyetlen televíziócsatorna sem adta le soha. Magyar szinkron híján ez volt az egyik első törpepizód, amelyhez magyar feliratot készítettem, méghozzá azért, mert Törpilla után megjelent benne egy újabb olyan törp, aki a sorozat végéig fontos szerepet játszik Aprajafalva életében. A készítők itt kezdték el ugyanis alkalmazni először az előbb vagy utóbb minden sorozatra jellemző vérfrissítés módszerét, s ennek alanya nem más, mint Törpicur. A széria végéig pelenkás törpicsek felbukkanásának törpénetével indítjuk útjára a Hupikék törpikék következő szezonját, amelyet továbbra is heti négy epizóddal osztunk meg veletek.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!