Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A képzelmény Itou Junji hátborzongató japán meséi Hanma Baki Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7049
Legújabb tag: Ferenc88

Látogatók ma: 16571
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 284895
Összes látogatók: 55260084

Reklám

  Törpcsemege, törprémálom, törpdoboz és törpös esküvő
Szinkronos rajzfilm letöltésekTörperdész éppen az erdőben van, hogy manócsemegét szerezzen a többieknek, amelyről köztudott, hogy a legtörpösebb csemege a világon. Hazafelé jövet azonban belebotlik Sziamiaúba, aki elől sikerült meglógnia, az elemózsiának viszont nyoma vész. A törpök rendkívül csalódottan veszik tudomásul, hogy lemaradtak a finomságról, ezért elhatározzák, hogy újból felkeresik a helyet, ahol rengeteg veszély vár rájuk.
Nem sokkal ezután szörnyű rémálmok gyötrik Aprajafalva lakóit. A törpök arra gyanakodnak, hogy Hókuszpók keze van a dologban, ám kiderül, hogy ő sem képes nyugodtan aludni. A rémálmokért az Álmok Koronája a felelős, ami egy vihar folytán került a felszínre.
A folytatásban Hókuszpók már minden varázstudományát latba vetette, hogy megtalálja a törpök faluját, de hiába. Végső kétségbeesésében a komisz trükkök dobozát próbálja felhasználni Aprajafalva felkutatására, de a doboz nem csak a törpöket tréfálja meg.
A hétvégére szánt negyedik fejezetünkben Baltazár, a gonosz varázsló az összes élőlényt fogságba ejti a közelben lévő erdőből. Már csak egy törpre lenne szüksége, hogy teljes legyen a gyűjteménye. Szépikét használja fel arra, hogy megszerezze az erdő legbölcsebb törplakóját, Törpapát. Szépike a szabadulás reményében rögvest elcsavarja Törpapa fejét, de a törpök egyáltalán nem bíznak az újdonsült menyasszonyban.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!