Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Itou Junji hátborzongató japán meséi Hanma Baki Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 15
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7049
Legújabb tag: Ferenc88

Látogatók ma: 15993
Online látogató: 14
Látogatók a hónapban: 284317
Összes látogatók: 55259506

Reklám

  Hupikékek hétvégére
Szinkronos rajzfilm letöltésekAdvent utolsó hétvégéjén az első hupikék fejezet főhőse egy egyepizódos törp, Leske, aki kotnyeleskedése folytán kapcsolatba kerül az elveszett várossal, vele együtt pedig Hókuszpókkal és az ő szintén egy epizódnyi szerepet vállaló boszorkány nővéreivel.
A folytatásban Hókuszpók új varázslattal áll elő. Zseniális ötletével képes kővé változtatni a törpöket. Egy rossz mozdulat következtében azonban a varázslat visszafelé sül el, és ő maga változik kővé Sziamiaúval együtt. A törpök hamar megörülnek ennek, ugyanis ezzel minden gondjuk megoldódna. Törpapa azonban arra tanítja a törpieket, hogy mindenkin segíteni kell, még ha a legnagyobb ellenségük is.
Ezt követően Abrakadabra, a híres varázsló Törpapát hívja segítségül, ugyanis nagyon megbetegedett. Törpapa útnak indul, hogy meglátogassa régi barátját, de a kíváncsi törpök titokban követik őt. Azonban nem csak ők tartanak a híres varázsló kastélya felé, hanem Hókuszpók is.
A hétvégére szánt utolsó törpös epizódban Ábrándos törp leghőbb vágya, hogy világot lásson. Egy nap a törpiek segítségével hatalmas bárkát épít, hogy megkezdje felfedezőútját az ismeretlen felé. A tenger azonban tartogat még meglepetéseket a hős törp számára.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!