Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Kakegurui ×× A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ×× A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ×× Kivétel

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Gokussj125

Regisztrált tagok: 6715
Legújabb tag: AlmaToll

Látogatók ma: 7693
Online látogató: 5
Látogatók a hónapban: 46357
Összes látogatók: 51280308

Reklám

Kiemelt híreink

  HUPIKÉK TÖRPIKÉK! KEZDÕDIK A 2. ÉVAD!
Szinkronos rajzfilm letöltésekA második évaddal folytatjuk a Hupikék törpikék címû sorozatunkat, amelynek szezonnyitó epizódjában Segítke azon veszi észre magát, hogy egyszerûen nem tud nemet mondani törptársai kéréseinek. Ezt a törpiek hamar kihasználják, és minden apróságot rábíznak. Így kerül a sor Segítkére, hogy hozza el az erdõbõl a szentjánosbogár ünnepségre tartogatott fáklyát. A küldetés azonban balul üt ki, mert egy véletlen folytán felbõszíti az erdõ mélyén élõ mocsárszörnyet.
A folytatás a törpszínjátszók egyik elõadását mutatja be, melynek fõszerepét Törpojáca alakítja a magát cseppet sem meghazudtoló módon.
A törpublikum számára színpadra állított darab Robin törp kalandjait meséli el törpstílusban.
A második szezon harmadik részében senki sem hajlandó elfogadni Törperdész tanácsát, miszerint a törpöknek nem ártana jobban felkészülniük a közelgõ hidegre. Amikor azonban hirtelen beköszönt a borzalmas idõjárás, csak Törperdész lesz az, aki segíteni tud társainak, hogy átvészeljék a hideget.
Mostani törpadagunk utolsó epizódjában Törpilla megelégeli, hogy a törpök nem értik meg lányos dolgait. Senkit sem érdekelnek új ruhái és csodás virágai. Sétálás közben összetalálkozik Laurával, akit szintén nem értenek meg fiútestvérei. Törpilla és újdonsült barátnõje egy elhagyatott házra bukkannak az erdõ közepén. Elhatározzák, hogy kitakarítják, és lesz egy titkos találkozóhelyük.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!