Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Szamurájok kora - Harc Japánért Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Szamurájok kora - Harc Japánért Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× A szentjánosbogarak fényének erdeje Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6868
Legújabb tag: botikaa

Látogatók ma: 1306
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 271846
Összes látogatók: 52296620

Reklám

Kiemelt híreink

  HUPIKÉK TÖRPIKÉK DUPLA ADAGBAN!
Szinkronos rajzfilm letöltésekA múlt heti kényszerszünet után ezúttal kétszeres dózisban jönnek a hupikék törpikék, vagyis ezúttal nyolc epizódot osztunk meg veletek.

A törpök ezen a hétvégén elindulnak, hogy felkeressék az egyetlen virágzó hóvirágot, amit a magas, hófödte és veszélyes hegyekben lelhetnek meg. A vidéken azonban nem csak õk az egyedüli élõlények. Kalandjuk során ugyanis felbukkan egy hatalmas yeti, aki nem szívesen fogadja a birtokháborítókat.
A rá következõ fejezetben mikor a falu munkálatai során Ügyifogyit elküldik köveket gyûjteni, rátalál egy barlangra, ahol igencsak furcsa kavicsokra lel. Hamarosan kiderül, hogy ezek a kavicsok semmire sem jók, az emberek világában viszont sokat érnek. Ott ugyanis gyémántként ismerik õket. Hókuszpók, hogy megszerezze a kincset, mindent megpróbál, hogy a zsákmány reményében jó barátságot kössön a törpökkel.
Az erre a hétvégére szánt harmadik epizódunk egyik érdekessége, hogy a sorozat eredeti, 1980-as évekbeli sugárzása óta valójában ez számít a Hupikék törpikék legelsõ epizódjának. Mivel azonban Törpilla keletkezésének története mindennél elõrébb való eseménynek számít, a Pilótörppé lett Ábrándos fõszereplésével készült fejezet került az elsõ évad utolsó negyedébe. A másik vele kapcsolatos érdekesség, hogy ez a szezon harmadik olyan epizódja, amely magyar szinkronnal közel 30 éve nem volt megtekinthetõ televízióban, különösen nem digitálisan felújított változatban, mint nálunk. A harmadik, s egyben utolsó érdekes információ, hogy Ábrándos klasszikus meséje itt még nem ér véget, négy évaddal késõbb ugyanis újabb kis fejezettel folytatódik a földönkívüliekrõl álmodozó törp története.
Mostani törpadagunk negyedik epizódjában Ügyi, Hami és Törpilla labdázás közben egy kristálygömbre akad. A gömb azonban a föld alatt élõ koboldok csapdája, s e koboldok a rabszolgájukká akarják tenni a törpöket a varázsgömb segítségével. A kristálygömbben minden álom valóra válik, és sorra beszippantja azokat a törpöket, akik kívánnak tõle.


Nem sokkal ezután az aszálytól minden kiszárad, egy törpnyi ennivaló sincs az erdõben. Törpojáca és Ügyifogyi miközben élelem után kutatva az erdõt járják, egy titokzatos barlangra találnak. A barlangban a törpök nagy örömére rengeteg élelem van. Beigazolódik az õsi legenda az óriásról, aki egykor ellopta a törpök összes élelmét, de önzõ természete miatt belefagyott a barlangjába, mielõtt még egy falatot is ehetett volna. A jég mindaddig nem olvad fel, míg a nap sugara el nem éri azt a bûvös gyémántot, amely feloldhatja a varázslatot.
A soron következõ fejezet a negyedik a szinkron-kuriózumok sorában. Ügyifogyi törpsegédi álmáról szól, mely álom nem úgy válik valóra, ahogy õ azt szerette volna.
Dupla adagunk utolsó elõtti részében Ügyi Törpilla születésnapjára egy varázsszemüveget készít, amelynek segítségével minden szépnek látszódik, amire csak ránéz. Mikor a törpök Hókuszpók fogságába esnek, éppen kapóra jön a szemüveg.
Aktuális megosztásunk nyolcadik darabjában Ügyi rádöbben, hogy sokkal több szabadidejük lenne a törpöknek, ha a szokásos házimunkát valahogy helyettesíteni lehetne. Ezért összeeszkábál egy törprobotot, aki csodásan látja el a törpök feladatait. Egy idõ után azonban meghibásodik és elkóborol a faluból. A kis robot rátalál egy fogságban lévõ hercegre, akit mostoha nagynénje tömlöcbe vetett, hogy megkaparinthassa koronáját. A törpök rögvest a kis robot és új barátja segítségére sietnek.

  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!