Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4679
Legújabb tag: DenWry90

Látogatók ma: 11246
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 548109
Összes látogatók: 30744662

Reklám

  Magas hegyek mögött...
Szinkronos rajzfilm letöltésekBogyószedés közben a törpök hamar megszomjaznak, és egy különleges barlangban találnak vizet. Egy hatalmas kobold jelenik meg elõttük, aki elárulja, hogy a víz varázserõvel bír, ugyanis aki iszik belõle, az nyomban megfiatalodik. Hazatérve a faluba Törpapa egy tévedés során kortyol a vízbõl, és szinte azonnal gyermektörp válik belõle.
A folytatásban óriási szárazság kínozza a törpöket és a földjeiket, ezért Törpapa kikísérletez egy növesztõ kotyvalékot, amelynek segítségével nagy esõt adó nagy felhõket szeretne elõidézni. Ezen felbuzdulva Okoska is elõállít egy ilyen fõzetet, hogy hatalmassá duzzassza a törpbogyókat.
A kotyvaléka azonban Törperõsre hullik,
aki eztán hihetetlen méretûre nõ meg.
A hétvége harmadik fejezete egy Ügyi készítette idõjárástörpölõ géprõl szól, amellyel a törpök befolyásolhatják, mikor essen az esõ és mikor süssön a nap. Költörp és Kertitörp azonban összevész az idõn, s vitájuk során a masina megkelefetyül.
Záró darabunk magyar szinkron tekintetében ismét KURIÓZUM, mivel egy korábbi epizódunkhoz hasonlóan ez sem volt látható egyetlen tévécsatornán sem évtizedek óta. A századik törp megjelenését bemutató kis történet fõszereplõje Törpojáca, aki egy megmagyarázhatatlan tükrös csoda folytán megkétszerezõdik.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!