Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Szamurájok kora - Harc Japánért Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Szamurájok kora - Harc Japánért Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× A szentjánosbogarak fényének erdeje Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6868
Legújabb tag: botikaa

Látogatók ma: 507
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 271047
Összes látogatók: 52295821

Reklám

Kiemelt híreink

  Újabb törpös hétvége
Szinkronos rajzfilm letöltésekE heti négyes adagunk elsõ darabjában már nagyon elege van a törpöknek Okoska fontoskodásaiból, s ezt a tudomására is hozzák. A bánatos törpicsek elbóklászik a falun kívülre, de visszatértekor követi õt a most még gonosz Melák, aki kifosztja a törpöket téli tartalékaikból. Okoska magát okolja a történtekért, és kísérletképpen megiszik egy fõzetet, amelytõl szuperereje lesz. Azt azonban nem sejti, hogy a varázsfõzet hatása csupán két óráig tart.
Amikor a mostani törpadagunk második történetében Lusti a munka elõl menekülve elbóbiskol egy közeli tisztáson, hirtelen egy olyan világban találja magát, ahol minden gyanúsan csodálatos. Hamarosan rájön, hogy a finom ételeknek, a varázslatos kényelemnek és a szórakozásnak ára van.
A kedves, vendégszeretõ istenség ugyanis õt akarja feltálalni vacsorára.

A soron következõ fejezetben egy hatalmas sárkány garázdálkodik az erdõben. Felgyújt mindent, ami csak az útjába kerül, s a tûz hamarosan eléri Aprajafalvát is. Törperõs elhatározza, hogy megmenti a falut, és magára húzza páncélját, hogy legyõzze a sárkányt. Egyedül azonban képtelen szembeszállni a hatalmas szörnyeteggel, ezért kénytelen összefogni egy igazi lovaggal.
Záró akkordként Hókuszpók egy ügyes varázslattal bébitörppé változtatja magát, és így próbálja meg átvenni a hatalmat Aprajafalva felett.
A gonosz varázsló azonban nem is sejti, hogy nem olyan könnyû ám túljárni a törpök eszén.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!