Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 13
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4679
Legújabb tag: DenWry90

Látogatók ma: 12401
Online látogató: 13
Látogatók a hónapban: 549264
Összes látogatók: 30745817

Reklám

  Törpös törpénetek
Szinkronos rajzfilm letöltésekAprajafalvát és lakóit eléri a tavaszi zsongás. Megkezdõdik a versengés a falu egyetlen hölgytörpje, Törpilla szívéért. Ámde Hókuszpók elvarázsolja Törpillát, hogy segítségével magához csalja a hõsszerelmes törpöket.

Az ezt követõ fejezet történet egy varázstojásról, amelynek hatására a törpök legféltettebb álmai valóra válnak. Mivel Aprajafalva lakói csak önzõ kívánságaik teljesítésére használják az óriási tojást, kezdetét veszi a káosz.

Mai harmadik epizódunk magyar szinkron szempontjából kuriózumnak számít, mivel a 80-as évekbeli televíziós sugárzása óta egyetlen csatorna sem vetítette. Digitálisan felújított videónkkal párosítva végre kiváló hang- és képminõségben tesszük most elérhetõvé mindenki számára ezt a részt, amelybõl kiderül, hogy a törpök nagyon szeretik a zenét és a táncot, különösen a törperettet és a törpingõt. Épp ezért nem bírják elviselni Nótata szörnyûséges muzsikáját. Az elkeseredett törpzenész a jóságos tündérnek öltözött Hókuszpóktól kap nem sok jóval kecsegtetõ ígéretet.

Törpilla és Ügyifogyi ezután beleesik egy gödörbe. Miközben segítségért kiáltoznak, rájuk akad egy vándorcirkusz tulajdonosa.
A meggazdagodás reményében rákényszeríti a két törpöt, hogy fellépjenek cirkuszában. Törpilla, hogy a többiek rájuk találjanak, útközben virágszirmokat hullat. Törpapa és a többiek a segítségükre sietnek, az emberek lakta város azonban sok veszélyt rejteget számukra is.

Kellemes kikapcsolódást a törpkompániával!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!