Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4476
Legújabb tag: retek222

Látogatók ma: 180
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 540147
Összes látogatók: 28946904

Reklám

  Törpös törpénetek
Szinkronos rajzfilm letöltésekAprajafalvát és lakóit eléri a tavaszi zsongás. Megkezdõdik a versengés a falu egyetlen hölgytörpje, Törpilla szívéért. Ámde Hókuszpók elvarázsolja Törpillát, hogy segítségével magához csalja a hõsszerelmes törpöket.

Az ezt követõ fejezet történet egy varázstojásról, amelynek hatására a törpök legféltettebb álmai valóra válnak. Mivel Aprajafalva lakói csak önzõ kívánságaik teljesítésére használják az óriási tojást, kezdetét veszi a káosz.

Mai harmadik epizódunk magyar szinkron szempontjából kuriózumnak számít, mivel a 80-as évekbeli televíziós sugárzása óta egyetlen csatorna sem vetítette. Digitálisan felújított videónkkal párosítva végre kiváló hang- és képminõségben tesszük most elérhetõvé mindenki számára ezt a részt, amelybõl kiderül, hogy a törpök nagyon szeretik a zenét és a táncot, különösen a törperettet és a törpingõt. Épp ezért nem bírják elviselni Nótata szörnyûséges muzsikáját. Az elkeseredett törpzenész a jóságos tündérnek öltözött Hókuszpóktól kap nem sok jóval kecsegtetõ ígéretet.

Törpilla és Ügyifogyi ezután beleesik egy gödörbe. Miközben segítségért kiáltoznak, rájuk akad egy vándorcirkusz tulajdonosa.
A meggazdagodás reményében rákényszeríti a két törpöt, hogy fellépjenek cirkuszában. Törpilla, hogy a többiek rájuk találjanak, útközben virágszirmokat hullat. Törpapa és a többiek a segítségükre sietnek, az emberek lakta város azonban sok veszélyt rejteget számukra is.

Kellemes kikapcsolódást a törpkompániával!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!