Az igaz, bár én most ahogy csinálom ugye az animét őő 3.ra látom és azért az is oda teszi, mind a kétszer potyogott 1-2 könnyecske, azért megható a vége e verzióba is, szerintem
Spoiler tartalom:
Amúgy épp most szombaton akarom megvenni a maradék magyar nyelvű CC mangákat amik még nincsenek meg eddig csak scanelve volt...De pocsék verzióba..
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Hmm nem is tudtam, hogy eltér a manga meg az anime (van két olyan sorozat is amit olvasok, aminél gyakorlatilag semmi eltérés nincs, szval ehhez vagyok hozzászokva egyelőre). Akkor még érdemesebb lesz végigolvasnom, jól gondoltam én...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Mangákat azért nem szívesen raktam volna ki eddig (olyanokat amiket jelenleg is lehet kapni), mert igazából mégse gyűjtő oldal vagyunk, hanem egy releaser-fansub oldal, vagyis nem szívesen ékeskednék más fordításával. A DB manga meg az Ai videólány azért kerülhetett ki, mert már abszolúte beszerezhetetlen, még ha nem is a mi fordításunk, jó hogy van ahol el lehet érni. Na mindegy, egyébként én nem vagyok ellene a dolognak, de nem tudom bescannelni (nincs scannerem), meg nem is akarom (mert van jobb dolgom is, nemhogy még ez is a nyakamba szakadjon), úgyhogy ha valaki megcsinálja, akkor tőlem mehet, csak aztán tessék leordítani rendesen azokat, akik beszólogatnak miatta, mert én nekem már nincs kedvem hozzá (amúgy is közutálat tárgya vagyok már azon a bizonyos oldalon, szóval az én szavaim már senkit nem izgatnak)...
Kikyou (InuYasha)
Aion a végén ezekszerint megint feléledt egyébként?
Spoiler tartalom:
Hát ha úgy nézzük, hogy ő maga a megtestesült démon, avagy ördög, sátán meg a többi finomság, akkor....nem hogy feléled, hanem meg se hal Csak időlegesen el tűnik De amúgy igen olyasmit akarnak ábrázolni....
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Aion a végén ezekszerint megint feléledt egyébként?
Spoiler tartalom:
Hát ha úgy nézzük, hogy ő maga a megtestesült démon, avagy ördög, sátán meg a többi finomság, akkor....nem hogy feléled, hanem meg se hal Csak időlegesen el tűnik De amúgy igen olyasmit akarnak ábrázolni....
Spoiler tartalom:
Inkább úgy lehetne mondani, hogy ő maga a Gonosz. És mivel Rosetta a jó, a jó és a rossz nem létezhet egymás nélkül.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!