Sziasztok!
Akkor kezdem én. Nekem ez a mese tetszik, bár nem láttam minden részt, csupán azóta nézzem, amióta a Crory feltünt. Megtetszett, és azóta nézzem. Nekem a Crory a legjobb benne. Ha ő nem lenne, akkor nem lenne olyan jó.
Hát ami azt illeti nem maradtál le sok dologról, mert elég sok filler volt az elején. Max. az első 2-3 részt érdemes megnézni visszamenőleg, mert abban vannak a fontos dolgok, de mondjuk lehet, hogy később is kiderül, mert sok utalás van. Mindenesetre a fontos részek csak ezután fognak jönni, Krory-s részekig nekem kifejezetten nem tetszett ez az anime, mostmár kedvelem valamennyire, de nemigen lesz kedvenc.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Hát nekem még mindig nem jön be... lehet, hogy tudat alatt Szalay Csongor miatt van De azért még hősien nézem...
Hogy ne húzzam le annyira, az első OP nagyon tetszett
Nekem kifejezetten tetszik, bár tény hogy befejezhetnék lassan a filler részeket, és jöhetne a lényeg viszont az előttem szólóval egyet kell, hogy értsek, nekem is bejön az első OP
Várom a folytatást, nagyon...
Hát mondjuk, nem nehéz, hogy bejöjjön az első OP, mert mondjuk ezerszer jobb mint a második...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Csákány!
Ma nézztem meg a D Gray Men 30-adik részét, tegnap előtt meg a 29-et nézztem.
Ezekben a részekben kár, hogy a Krory nem volt benne, remélem többet fogunk találkozni azért vele.
Úgy tudom, hogy nem lesz túl sokat szerepeltetett karakter... de néhány részben még fog azért szerepelni. Én most inkább annak örülök h a következő részben végre jön Miranda...
Spoiler tartalom:
Már azt hittem sosem fogják szerepeltetni, mivel már a 12. rész óta a Fekete Rendhez utazik XD
Kikyou (InuYasha)
Gondolom lesznek még új technikái. Amúgy először nekem sem annyira tetszett ez az anime de egyre jobban tetszik. A Mirandás részeket nagyon szeretem, meg a Krorysokat is. Meg azt a zenét is imádom amikor mondják, hogy mi lesz a következő részben, meg szerencsére többször is van benne az a zene.
Az op,eg nagyon jók meg a következő rész bemutatásána a végin mondja az Elen hogy "hoz megvátást e szerencsétlen démon lelkének" ez nagyon jó.
Meg most ez a Canta is megtetszet.
Hamarosan ennek is vége lesz... mármint az első évadnak...
Azt kell, hogy mondjam, hogy a végére egészen tűrhető lett Valószínű, hogy nézni fogom a 2. évadot is
Tesóm azt mondta, hogy tiszta Soul Eater.
(-Mit nézel?
-D.Gray-mant.
- Az mi?
- Tudod, ilyen démonos. Démonokat ölnek benne.
- Na az tök jó, biztos olyan, mint a Soul Eater. [...] Csak ez az idősebbeknek szóló változat (16-os karikás ))
Aztán párhuzamokat keresett benne Vicces volt
Szerintetek hasonlít?
Szerintem kicsit se... Bár az igaz, hogy a Soul Eater amellett, hogy volt egy saját sztorija, más animéket is kiparodizált (mint pl. a Bleachet), szóval max. ennyi kapcsolódása lehet. Én speciel nem vettem benne eddig észre ilyet se, de ettől függetlenül. lehet, hogy van. Szerintem a D.Gray-man ugyanazokkal a shounen elemeket használja fel, amiket nagyjából az eddigi animék. Talán a Fullmetal Alchemistre hajaz a legjobban, mind a felépítését, mind a háttereket illetően.
Spoiler tartalom:
Edward és Alphonse azért mennek állami alkimistának hogy visszacsinálják az őket ért átkot, ha úgy tetszik, ugyanez igaz Allenre is, aki a nevelőapja által rászórt átkot akarja megszűntetni azzal, hogy ördögűzőként segít az embereken... hát ez már egy komoly párhuzam szerintem.
De alapvetően nem mondhatnám azt, hogy koppintás lenne, szerintem sikerült egész egyedi történetet létrehozni. Na de ez még nem az értékelés ideje, hiszen még az első évadból is van 1 rész (nekem meg 3 mivel még nem láttam a tegnapiakat).
Kikyou (InuYasha)
Én sem mondanám, csak testvérem egyetlen animét látott eddig, és ez a SE volt.
Ezért keresett benne hasonlóságokat. De ez csak az ugyanolyan szinkronhangokra valamint arra terjedt ki, hogy démonokat vadásznak és némiképp átalakulnak, ha harcolni akarnak.
Egyébként tényleg hasonlít az FMA-ra, sokan hasonlították már össze (főként a két főszereplőt )
Kívácsni vagyok, hogy ez az 51. rész lezárja-e valamennyire a sztorit, vagy csak azért itt lesz vége, mert ez az a bizonyos 51. rész (Értsd: valamilyen történeti elem szerint bontották-e fel így évadokra, vagy mert csak itt tudták kettévágni.)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!