Valaki látta már ezt a mesét? mert nekem még nem volt hozzá szerencsém, viszont olvastam róla pár dolgot, és tetszett.
Van aki látott belőle valamit, és véleményt mondana?
A készítésről annyit, hogy a Sandybell projekt után kezdek neki, pontos időt nem tudok mondani, de a készítés április előtt nem valószínű, hogy elkezdődik.
Tudomásom szerint nem a legismertebb animék közé tartozik világszerte, kb. csak Japánban örvend nagy népszerűségnek, és sajnos erről tettek nálunk is, mert az AXN vette meg ezt a sorozatot és szinkronizáltatta le, ami eleve nem valami elterjedt csatorna... Ráadásul nem sokáig vetítették, és az Animax se vette át, pedig az AXN-nel egy a tulajdonosuk.
Mindenesetre én kíváncsi leszek erre az animére, mert azt mondják, hogy nagyon jó, és nem a megszokott ecchi szemlélet a mozgatórugója, annak ellenére, hogy lányok a főszereplők. Lehet, hogy tényleg csak a hazai mostoha sorsa az, ami miatt nem nagyon ismert nálunk...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Nos akkor aki kíváncsi tovább nem öregszik eljött az ideje, hogy bele vágjak a lecsóba.
A jövőhéttől kezdetét veszi az aktív készítés, kb 4-5 rész már most késznek mondható! Elvileg japán-hun hangos lesz és ha minden igaz akkor egy hónap múlva már megosztásra készen lesz
Nos haladtam is szépen, nem sokára készen lesz, jelenleg 23 kész részem van, persze a gond ott kezdődik, hogy van pár főleg a 2. és a 7. részben hanghiányosság amit pótolnom kell valamilyen módon, ezzel elfogok pepecselni meg még pár ilyen esztétikai dolgokkal...
Amúgy holnapra készen lesz a részek beidőzítése!
Közben egy kis kedv csinálóként megosztanék egy openninget
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Elvileg készen van, kivéve egy rohadt részt, amibe van 4 hanghiba.....épp a javításán dolgozom, és amint kész, indul a sorozat megosztása
Pár hónapja már kész a hanghibátlanítása a részeknek mert ocsmány módon tele volt rakva a 26részből vagy 10-15 hanghibával....viszont egy másik animéhez láttam neki de abból elegem lett olyan a készítése...szóval épp ezt izélem, és remélhetőleg a napokban/hetekben elindul útjára!
Nem tudom mikor készülők el!!! Egy hang hibát kell megcsinálnom........Amint készen lesz jön egy AMV és rá egy hétre jönnek a részek!!! Addig is türelem....Igyekszem.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Igen ott elérhető még ez a sorozat ahol mondod, és ott az ocsmánysággal tele hányt verzió, na akkor tudod, hogy mennyi bosszantó dolgom van....ezzel.
Spoiler tartalom:
Igen ez náluk a követelmény, kinézem belőlük, hogy ahol nincs hiba ott kreálnak párat Meg alapból elvárják hogy minden hozzájuk csatlakozott izé trehány és okádék fajta legyen....Nesze neked Magyarország legnagyobb és legismertebb anime oldala....szégyen és gyalázat...
Érdemes amúgy megnézni a többi közös retrónkat...Mennyi ott az okádás a hangba meg mennyi itt a lehetőségekhez képest...Szóval itt a Sakuránál se lesz tökéletes 5-6 hiba ami gáz...de a lehetőségekhez képest...az, na mindegy.
Nincs kivetnivalóm pár hangon meglpeődtem aztán meghallgattam, mondom hm ja az, a legtöbbhöz nem mindig értettem
Jó sorozat meglesem, lessük ha lesz időm rá újra.
Ennek az animének egész különleges a szinkronja, kezdve, hogy a főszereplő hangja Oroszlán Szonja, akinek tudomásom szerint ez az egyetlen animés szerepe. Meg még vannak jó páran a stábban, akik nem túl gyakoriak animékben .
Igen, igen Szonja, bár van neki még animés cucca, de az egy dalocska, hamarosan meghallod majd Az befog jönni. A többiek miatt meg főleg nem könnyű ki-kicsoda a hangja alapján, mert ja..különleges minden téren, jó stáb
Énekel még máshol is, úgyhogy frissítheted az adatbázisodat.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!