Itt a Családos Csávó című rajzfilmről lehet diskurálni
A történet egy kitalált városban, Quahog-ban játszódik, és egy diszfunkcionális családról szól. Az apa, Peter Griffin ír amerikai katolikus fizikai munkás, aki viccesen erős akcentussal beszél. Felesége - Lois - családanya, egy előkelő család sarja. Három gyermekük van: tinédzser lányuk, Meg, szintén tinédzser fiúk Chris - aki túlsúlyos és unintelligens, és sok tekintetben az apja fiatalkori kiadása - és mutáns kisfiuk Stewie, aki kifejezetten ördögi teremtmény, hihetetlen szexuális érdeklődéssel, és meglepően kifinomult beszédstílussal. A családdal él Brian, a különleges kutya, aki szintén furcsa, egészen emberi teremtmény: két lábon jár, Martinit iszik, cigarettázik és részt vesz az emberi társalgásban, bár vannak állati megnyilvánulásai.
Személyes véleményem:
Nagyon vicces sorozat már persze annak aki vevő a fekete humorra és a szarkazmusokra
Stewie a best karakter a sorozatban ő az aki igazán felpezsdíti az egészet a beszólásaival főleg úgy hogy Dolmány Attila a magyar hangja (South Park - Kyle)
Nagyjából abban különbözik az ilyen család centrikus társadalom kritikával is foglalkozó rajzfilmektől hogy vannak benne oda/nem oda illő "mint amikor" jelenetek amik önmagukban is rendkívül humorosak
Akik viszont nagyon vallásosak illetve nem kedvelik az etnikai hovatartozások kifigurázását messze kerüljék a sorozatot
Már majdnem megnéztem 5 évadot. Nagyon kemény rajzfilm. Mindenkinek ajánlom. Személy szerint én egy Family Guy után már nem nagyon tudok nevetni egy South Park-on.
Számomra a South Park a 7. évaddal meghalt és átvette a helyét az Family Guy és az American Dad amik teljesen új színt vittek a család centrikus komédiákba a
hihetetlenül beteg és morbid humorukkal (persze ha már ezeket felsoroltam akkor nem maradhat ki a Simpson Család sem ami örök és 20 évad után is szórakoztató)
Már régebben néztem ezt a rajzfilmet és ha jól csalódom akkor a 4. évadtól nekem már úgy van meg, hogy néha angolul beszélnek benne. Nincs meg valakinek teljesen magyarul? Vagy csak egyszerűen nem fordítottak le minden párbeszédet? Elképzelhető hogy a "vágatlan" verzió van meg nekem?
Én csak egy részt láttam még ebből a sorozatból, miután az Amerikai fater megtetszett és ebbe is belekezdtem, mert azt írták róla, hogy nagyon jó, de nekem valahogy nem jött be, az első részben egy grammnyi poén se volt. Ezen kívül a rajzolása se nagyon tetszik, nem igazán hasonlítanak emberekre a szereplők (főleg a túlsúlyos apuka, de a gonoszkodó kisgyerek meg végképp egy földönkívülire hasonlít). Lehet, hogy én vagyok az, aki nem képes felfogni valamit, vagy nem tudom eléggé értékelni a sorozatot, de ha ilyen az egész, akkor ez nem az én mesém. Egyébként az Amerikai faterben is van néhány olyan rész, amiből vágatlan verzió van a neten, szóval elképzelhető, hogy vágják a részeket itt is. Az elmondás alapján csak ez lehet a magyarázat.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Most teljesen felbosszant, hogy volt 1 rész, amin halálra röhögtem magam, és egyszerűen nem tudom előkeríteni!
Valami olyasmi, hogy Peter unatkozik, aztán hirtelen szerepelni akar egy tévéműsorban, úgy, hogy ő maga valójában a TV előtt állva akar becsatlakozni a társalgásba. Körülbelül 10 másodperc után azonban felnyomja az agyát azon, hogy az egyik emberke kérdez valamit, amire egy másik válaszol, és szentül azt hiszi, hogy őt kérdezték, így aztán beveri a tévéképernyőt.
Ha akárki tudja, melyik rész ez, szóljon! Jól jönne...
Ó, Dumet, ne nézd meg az első részt! Az nem olyan jó!
Sőt, az egész első évadot kihagyhatod
Igazából úgy össze-vissza lehet nézni, amelyik ránézésre jónak tűnik.
Dumet írta:
Én csak egy részt láttam még ebből a sorozatból, miután az Amerikai fater megtetszett és ebbe is belekezdtem, mert azt írták róla, hogy nagyon jó, de nekem valahogy nem jött be, az első részben egy grammnyi poén se volt. Ezen kívül a rajzolása se nagyon tetszik, nem igazán hasonlítanak emberekre a szereplők (főleg a túlsúlyos apuka, de a gonoszkodó kisgyerek meg végképp egy földönkívülire hasonlít). Lehet, hogy én vagyok az, aki nem képes felfogni valamit, vagy nem tudom eléggé értékelni a sorozatot, de ha ilyen az egész, akkor ez nem az én mesém. Egyébként az Amerikai faterben is van néhány olyan rész, amiből vágatlan verzió van a neten, szóval elképzelhető, hogy vágják a részeket itt is. Az elmondás alapján csak ez lehet a magyarázat.
A gonoszkodó kisgyerek név szerint Stewie, szerintem az egyik legjobb karakter, de ezt a következtetést én is csak egy jópár rész láttán tudtam levonni. Amúgy vicces az is, hogy miért ilyen a gyerek feje. Ennek is van egy rövid története
A Narutoval például úgy voltam hogy megnéztem 6 részt és nem értettem hogy miért nézem, mert nem tetszett. Aztán adtam neki még egy esélyt és utána egy-két rész elteltével már kezdett tetszeni, aztán megfogott. Az Inuyasha-ból 3 részt néztem végig, de le is álltam vele, mert nem nyerte el a tetszésemet. Azért kap még egy esélyt, hátha megfog ez az anime is.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!