Nagyon komoly és néha megrázó anime, amikor elkezdtem, nem tudtam, hogy ez ilyen lesz, de aztán kiderült, hogy milyen mély mondanivalója is van. Nekem tetszett, bár ennek ellenére nem lett a kedvencem, viszont számomra minden kifogástalan volt kb. A szinkronhangok is jól eltaláltak, egyedül talán az ending az ami nem tetszett és egy idő után már végig se néztem, mert eléggé altató hatású, lassú szám megy alatta. Persze lehet, hogy ez illett a végére, de mindegy.
A filmet még nem láttam, de állítólag a sorozat feldolgozása és sok minden máshogy is van benne, de egyszer ha eljutok oda, azt is megnézem.
Spoiler tartalom:
Kedvenc szereplő: Marlene, főleg a sorozat második felében, amikorra megváltozik, és nagyon érdekes, hogy a sorozat elején ő az aki hideg Yujival szemben, utána meg Yuji lesz hideg vele, és épp ez volt talán számomra a legérdekesebb.
Én is csak ugyanazt tudom elmondani erről az animéről, amit te. Ahhoz képest, hogy sci-fi a műfaja, az egyik legdurvább animéről van szó, és nem csak amiatt, hogy percenként legalább 10 liter vér fröcsög benne, hanem mert tele van váratlan fordulatokkal, és emiatt nagyon nehéz követni az anime történetét és cselekményszálait. Aki már látta, az tudja, miről van szó, de egyébként tényleg nagyon megrázó tud lenni ez az anime. Egyébként még az a szerencse, hogy azok a pszichológusok, akik még anno a Dragon Ball iránt fejezték ki nemtetszésüket, nem látták a Blue Gendert, különben extra magas szinten kiborult volna náluk a bili.
izzy írta:
Öcsém aaaaaa már alig várom minél többet meséltek annál jobban meg akarom nézni
Mikorlesz fent
Brollyt kérdezd, mert az ő projektje.
No, hát csak rá vettem magam, hogy elkezdjem, és már majdnem kész a sori Szóval Izzy és akiket még érdekel: pár nap és várhatóan elindul a sori letöltési lehetősége!
Am tényleg nagyon kemény szóval áááhhhh best a legjobbak között van!! nagyon ütös, nagyon kemény!! És sikerült egy báromiii jó videóra megcsinálnom az egész sorit, nem holmi szar amcsira amitől aszittem okádok :S. Bár kicsit a szinkron itt ott olyan mintha csúszna --.-- mert a hülye rtl kicsit rosszul szinkelte...na mind1
Izzy: neked nagyon tecceni fog sztem szóval hamarosan tölthető! Nézzétek a Projektek menü pontot ott mindig frisitünk, hogy mi h áll éppen.
Vow tök jó lesz
Egyébként milyen tévé adta le, amikor ment?
[hide]Ki proszálom ezt a csoda gombot
Ja és projektemen azt a hatot valaki felül írja 27. re és a linkjét kicserélje az igazira, mert nem az jön be[/hide]
izzy írta:
Vow tök jó lesz
Ja és projektemen azt a hatot valaki felül írja 27. re és a linkjét kicserélje az igazira, mert nem az jön be[/hide]
asszem rtl
okés minnyá kicserélem a projektekbe a számadatot és a linket is
izzy írta:
Vow tök jó lesz
asszem rtl
Mióta a Dragon Ballt levették a magyar képernyőkről, az RTL Klub soha nem adott le 16 éven felüliek korosztályának szánt animét, így a Blue Gender is az akkori A+-on került leadásra, ami most már több, mint 2 éve Animaxra változott.
izzy írta:
Vow tök jó lesz
asszem rtl
Mióta a Dragon Ballt levették a magyar képernyőkről, az RTL Klub soha nem adott le 16 éven felüliek korosztályának szánt animét, így a Blue Gender is az akkori A+-on került leadásra, ami most már több, mint 2 éve Animaxra változott.
aha, jó tudni, azt tom biztosra h az rtl tervezte és ők készitették(mármint az ő megbizásukból készült!) a szinket mást igazából nem tok, szóval elhiszem
Nos elkészült a sorozat, és fel is töltöttem, remélem mindenkinek tetszett, mind a tartalma, mind a munkám?!
A filmje is elkészül és fel is töltöm azonnal, amint lesz egy használható videóm, akinek van esetleg az jelezze kérem!
Hú nagyon köszönöm a munkát, Brolly! Imádom a Blue Gendert, egyike a kedvenceimnek :3 //mostanában szinte már ijesztő módon vonzanak a véres, elvont, cyberpunk, mechás meg amúgy nem biztos, hogy nekem való animék/mangák :,D azt hiszem ezzel az animével kezdődött a folyamat xD// Nagyon jó kis tükröt ad az emberiségnek, imádtam minden egyes percét Szerintem kevés ilyen izgalmas, brutális, ám mégis megfogó anime van, és a filmje is nagyon tetszett. Igaz, azon már kicsit meglátszott, hogy inkább újabb pénzszerzési módnak használták fel, de attól függetlenül nekem az is igazán elnyerte a tetszésemet Meg nem csak a történet volt érdekes és fordulatokban gazdag, de jó volt figyelemmel követni a szereplők 'evolúcióját' is, ahogy az anime kezdetekor meg végekor mekkora különbségek vannak a jellemeik között! Főleg, amit Dumet is mondott, hogy milyen jó kis szerepcserének lehettünk szemtanúi. És végre egy kis love is volt benne, ha nem lett volna, biztosan hiányoltam volna, de így, ahogy volt, kerek egésznek érzem
A szinkron pedig kész felüdülés volt (hú, a húgom éppen a Lovely Complex-et nézte a szomszéd szobában, azt hittem sírva fakadok, úgy kaparta a fülem...>,>, mint a zárójeles részben is írtam, milliószor rosszabbat is hallottam már.
Tehát köszönet Brolly a lehetőségért, hogy megnézhettem!
Szerkesztette: - 2012. 11. 21 13:24:10. Indok: gusztustalanra sikeredett az első verzió (lásd. össze-vissza betűméretek)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!