Ebben a témában a Verebes Hotel c. anime sorozattal kapcsolatos eszmecseréket lehet folytatni.
Az első két rész máris elérhető az oldalról, a folytatás gyakorisága az érdeklődés függvényében várható!
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Felkerült tehát a következő két rész, az amcsi fordító késlekedése miatt csak most került fel a múlt heti rész is, de emellett úgy döntöttem, hogy a továbbiakban is két hetente osztom meg az újabb részeket, vagyis a következő 2 rész újabb 2 hét múlva várható. Ez egyrészt az én munkámat is könnyebbé teszi, és szerintem az érdeklődésnek is megfelelő, köszönöm a megértést előre is.
Jó szórakozást a részekhez!
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!