Köszönöm az elismerést! Örülök, hogy tetszik a Toradora! Tényleg egy igazán ütős kis romantikus vígjátékról van szó, egészen váratlan fordulatokkal! Holnap érkezik is az újabb két epizód!
Technikai okok miatt a Toradora! várhatóan ismét csak holnap fog kikerülni az oldalra. De jövő héttől már remélem, be tudunk állni a rendszeres pénteki menetrendbe!
Kész! Már lehet is tölteni!
Köszönöm a türelmeteket, jövő héten remélhetőleg semmi nem jön közbe
és pénteken kerül ki az ötödik illetve a hatodik rész!
Húha!Most látom csak ,hogy felkerültek a következő részek.Nem is haboznék a
letöltéssel és a köszönetnyílvánítással.Remélem ez is olyan remek lesz mint az
ezeket megelőzőek
Ismét elnézéseteket és a türelmeteket kell kérnem. A Toradora következő két epizódja holnap, az az szombaton kerül ki az oldalra.
Ugyan a péntek megint csúszik, de a lényeg, hogy ez a hétvége sem telhet el újabb két epizód nélkül!
Kicsit összejöttek a dolgaim, de remélhetőleg holnap már rendezem a videókat és kinn lesz a Toradora. A feliratok készen vannak, a formázás is, még egy utsó ellenőrzés kell neki, hogy minden jó legyen!
Remélem a héten már nem csúszok ennyit!
Amint azt a főoldalon is olvashattátok, volt egy kis probléma, amely sajnos a letöltési linkeknek sem tett jót.
De a mai napon pótoltam a Toradora! összes hiányzó részét, ahogy azt a hírpanelen is jeleztem.
Ha valamilyen problémába ütköztök a részeknél, nyugodtan szóljatok, előfordulhat, hogy valamit rosszul linkeltem.
Illetve még egy fontos infó a Torával kapcs. A következő két rész megjelenése egyelőre bizonytalan, remélhetőleg már vasárnap ki tudom tenni őket. Azonban a tavaszi premierek közül én is elvállaltam egy új projektet és most azon dolgozom. De az hamarosan elkészül, és utána jöhet a Toradora!, úgyhogy aggodalomra semmi ok.
Ááá, nem türelmetlenkedek na persze
Azt csiripelték a madarak, hogy nemsokára, de majd a kollégahölgy megmondja egész pontosan, vagy reggel arra ébredsz, hogy van.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Iiigen, hamarosan kint lesz a Toradora! A jó hír, hogy a feliratok készen vannak, már csak a videókat kell összeraknom. Elnézést, hogy ilyen sokáig várattalak benneteket, de kiengesztelésképpen egy kis meglepetéssel készülök.
Ha minden jól megy, akkor már holnap este ki kerül.
De megéri várni...
Sajnos mégsem lesz ma Toradora!. Hatalmas elnézést kérek mindenkitől, de remélem a meglepim azért majd kárpótol benneteket. Ma egy kisebb technikai bakiba ütköztem, de most már minden sínen van, csakhogy este van, nekem holnap sulim, de amint hazaértem nekiveselkedem, és kint lesz.
Még egyszer ne haragudjatok, hogy ennyire megvárakoztatlak titeket! Igyekszem!
Köszi a türelmet!
36:29
Kééééész! Minden a helyén, lehet is tölteni! Remélem, örültök a meglepinek! ;-)
Igyekszem a következő részeket is minél hamarabb elhozni, de még vár rám egy Red Data Girl és egy halom egyetemi beadandó. Úgyhogy ismételten a türelmeteket kérem. De remélhetőleg nem kell majd ennyit várni a következő adagra.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!