Nem is tudtam, hogy kiadják anime formában is az egyik kedvenc mangámat. Szeretek smut kategóriában olvasgatni, és Hazuki Kanae sensei munkáit egyszerűen imádom.
A Suki-tte Ii na yo a legjobb!
Rettenetesen örülök az animének, nagyon szépen köszönöm!
Csatlakozok Bár csak egy részt láttam, a mangát nem ismertem korábban, de már ettől az egyetlen résztől is nagyon megszerettem az animét, és nagyon várom a folytatást~
Hamarosan jön is az új rész, csak kicsit csúsztunk a szerver meghibásodása miatt, úgyhogy már nem kell sokat várni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Köszi a feltöltést!
Jónak tűnik azok alapján amiket olvastam, de nekem valamiért nem jó Nem tudom megnézni felirattal, akármelyiket töltöm is le. Az egyik felirat nélkül megy, a másik pedig el sem indul. Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan tudnám ezt megoldani.
Minden segítséget előre is köszönök!
Milyen playerrel próbálod lejátszani? Gondolom nem VLC Playerrell mert akkor működne szóval próbáld azzal.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Figyelem! Akit érdekel, az az adatlapon keresztül letudja tölteni a sorozat Endingjének TV-Size illetve eredeti kiadásra kerülő dalocskáját, Single verziót! Adatlap-->Zenék.
Egyenlőre ennyi, később majd jön rendes OST kiadás, de a minőség már most is jó, aki nagyon nem bírja a zene nélkül Mint én
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Jaj, nagyon köszi az eddigi feltöltéseket, annyira imádom ezt az animét! Totálisan rákattantam, függővé váltam, azt hiszem... Tűkön ülve várom a folytatást, az elvonási tünetek már kezdenek jelentkezni.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!