Mivel elkezdtem megírni a film szócikkét a wikipédián, így ellenőrizem, illetve kiegészítettem a szinkronstábot.
Nauszika - Tamási Nikolett
Asbel - Gacsal Ádám
Kushana - Ruttkay Laura
Yupa mester - Görög László
Obaba - Kassai Ilona
Kurotowa - Varga Tamás
Jihl király - Uri István
Mito - Tóth Zoltán
Gol - Szombathy Gyula
Gikuri - Ujlaki Dénes
Lastelle - Sánta Annamária
Pejite vezetője - Betz István
Betz Istvánról sajnos nem találtam se hangmintát, se valamilyen felvételt így kizárásos alapon soroltam be. Ha Lastelle anyjának, illetve a narrátornak a hangját megmondaná valaki, annak nagyon örülnék. Mindegyik ismerős, de ha agyonütnének se tudnám megmondani .
Most nem vagyok lista közelben, de köszi a listát, majd elemzem pár napon belül, ha megint otthon vagyok és írok ide egy tartalmasabb dolgot. Addig türelem.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Már van egy lista az oldalon, de ott több hang is csak további hangként van feltüntetve (őket besoroltam), illetve Ujlaki Dénes rossz szereplőhöz van írva (nem Mito, hanem Gikuri hangja, Mito hangja egyértelműen Tóth Zoltán) és a neve is rosszul van írva.
Jól van, tudom. Nem arra a listára gondoltam, van egy adatbázisom külön. Mint már mondtam, majd megnézem.
Na... nyugi van, hadd nyaraljak már még egy kicsit
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!