Hát ez durva a sok retro anime közt elbujt egy amit mindenki elfelejtett? Igaz én sem emlékszem rá. XD Havernak meséltem a DH+-ról és ő mondja egyszer csak, hogy volt egy auto versenyes is. Miután utána néztem erre bukkantam!
Íme azon lista mik is voltak akkoriban műsoron:
Dragon Ball, Dragon Ball Z, Grand Prix, Sailor Moon, Manóvári Manók, Candy Candy, Lili a virágangyal, Helló Sandybell, Juharfalva lakói, A pálya ördögei.
Elfelejteni? Dehogy is! Nem felejtettük el ez a mesét, kicsit se! Csak éppen sajnos semmink nincs belőle, így hát elég nehéz olyannal foglalkozni, ami nincs meg. Egyébként amiket belinkeltél, azok mind tőlünk származnak, szóval mi igazán mindent megosztottunk, amink volt
Talán majd ez a mese is meglesz egyszer, valahonnan valami régi poros kazettáról, kitudja... vagy talán máshonnan, sosem lehet tudni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
@Darkarnold: Nem a vetítő csatornától, hanem a szinkront készítő stúdiótól lehetne megvenni. Ha van rá elég pénz, akkor hivatalos úton szerintem működhetne a dolog, mint ahogy a TV-k is veszik egymás szinkronjait a stúdiókon keresztül.
Kinek van annyi pénze és mire, kedves Arnold? Meg mi az, hogy "szinkronizáltassunk" (többesszámban magaddal)? Mikor és hogy vettél te ebben részt? Bocs, de nem emlékszem. Akkor meg ne te oszd már be, hogy mire költjük a saját pénzünket, jó? Vagy akkor tessék adakozni, egy telefonba kerül és már vesszük is a sorit, ha fizeted. Ha még ez se, akkor meg tartsd meg magadnak az ilyen ötleteidet, pls.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Oké bocsánat csak egy ötlet volt és nem magamat értettem az alatt csak az oldal többi tagjait. És gondoltam, hogy esetleg mások is vannak ezen véleményen.
Nekem sajnos nincs túl sok pénzem, hogy támogathassak.
darkarnold írta:
Oké bocsánat csak egy ötlet volt és nem magamat értettem az alatt csak az oldal többi tagjait. És gondoltam, hogy esetleg mások is vannak ezen véleményen.
Nekem sajnos nincs túl sok pénzem, hogy támogathassak.
Spoiler tartalom:
Semmi baj, nem mindenkinek van pénze támogatni, épp ezért ott az ingyenes lehetőség reklámok minden al és főoldalon, kattogjon azon az eszed és a kezed.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!