Üzenetek:
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 01.01.70
Ennyi napja tagunk: 20061
|
Itt lehet beszélgetni a Pandora Hearts c. mangáról, de azért előtte írok róla egy kicsit.
Ezt a mangát Jun Michizuki írja és rajzolja, és jelenleg a 73. fejezetnél tart. Az anime változathoz nincs magyar szinkron, és valószínű, hogy nem is lesz. Hivatalosan nem adták ki nálunk, de most is fordítják egész gyorsan, úgyhogy nem kell aggódni, ha valaki nem tud olyan jól angolul (mint én se).
Én szerettem az animét a végéig, de csak a manga első 6-7 kötetét dolgozza fel, így befejezés hiányában elkezdtem olvasni a mangát. Az előző mangámhoz képest ( Chrno Crusade) kidolgozatlannak tűntek a rajzok, de hamar hozzászoktam. A 6. kötetet kezdtem el, és eddig teljesen olyan, mint az anime, csak apró változtatások vannak.
Örülnék, ha véleményezné valaki aki látta, mert engem megfogott, de már-már túl lényegretörő (értsd: nincsenek időhúzó történetek, mint pl. az Inuyashában, hanem folyamatosan megy előre, nincs egy fölösleges oldal se.)
Szerintem aki az animét akarja megnézni, inkább tegyen egy próbát a mangával, sokkal jobban jár.
Szerkesztette: - 2012. 06. 17 17:59:05
|