Nos, most, hogy már a projektek közé is kikerült, örömmel jelenthetem be, hogy a hír igaz: a DragonHall-on hamarosan kezdetét veszi a Soul Eater manga leközlése! Méghozzá szimultánban a Full Metal Panic Sigmával, tehát 2 kötet SE után 1 kötet Sigma jön.
Kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat itt lehet megtenni. Start: nem tudom, mikor, de valamikor a közeljövőben (kevesebb, mint 1 hónap)!
Erre már én is kíváncsi leszek Talán ezt a manga sorozatot már követni is fogom az eddigiekkel ellentétben... talán... (nem nagyon szeretek online mangát olvasni).
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Rajta vagyok a témán, készül, készülget. Ami érdekesség, hogy az első kötet alapján elmondhatjuk, hogy kábé 100%-ig ugyanaz, mint az anime. Következésképpen lusta disznó vagyok. értsd: még a szöveg is ugyanaz lesz szinte minden esetben, mint az animében.
Majd ha jön az Arachnophobia-sztori, ott lesznek majd eltérések, akkortól lesz majd izgalmas igazán.
Premier: ha kész vagyok az 1. kötettel (most kábé félúton járok), és ha Brolly kiteszi a mangák közé a linket képpel együtt
Elég sokáig ugyanaz a manga, mint az anime, úgyhogy ez nem meglepő. Úgy a sztori közepén (anime szempontjából) válik ketté a történet, onnantól teljesen más.
Igen, de hogy ennyire teljesen egyezzen, arra nem számítottam. Mindenesetre mostanság nem igazán foglalkoztam a fordítással, mert egy bizonyos Deus Ex: Human Revolution elvette a szabadidőmet De elég jól állok, úgyhogy augusztusban szerintem jön a premier.
Szerintem nem baj, ha még a szöveg is hasonló, két okból is. Az egyik, hogy szerintem az anime szövege nagyon jó lett, másrészt így könnyebb is lehet a fordítás. Én örülök tehát, ha hasonló lesz, mert az animét is imádtam, érdekes lesz azért megnézegetni mangában is ugyanazt. Remélem persze, hogy nem csak én fogom így gondolni
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Én is gondolom, hogy mindenki jobban fog neki örülni, ha eredeti szöveggel olvashatja. Igaz, van benne azért vastagon eltérő rész is, mert az animében cenzúráztak rendesen. Legalábbis nem emlékszem rá, hogy a Tsubaki-fanservice annyira tobzódott volna, hogy mutassák meztelenül, mint a mangában
10:24
Jelentem, haladok. Augusztusban jön a Soul Eater, és valami más is!
29:58
Bocs, népek, de a héten csúszik a Soul Eater. Eszetlen sok dolgom volt a napokban, sajna időm se igen volt vele foglalkozni. Nade ami késik, nem múlik.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!