Nálam a 3. helyen áll, de nem biztos hogy itt marad, mert van még sok más anime, amelyeket még nem láttam (sajnos)! Ki tudja, lehet hogy lejjebb taszítja majd valami más!
Kedvencem: Ryuk!!!
Hú tényleg, van itt valaki aki olvasta a mangát és az animét is látta?
Bevallom töredelmesen, én sem vagyok egy nagy manga-olvasó, és arra lennék kiváncsi, hogy ebben az animében vannak-e fillerek? Mert nekem talán csak egy helyen volt filler-érzetem az animében, mégpedig a Yotsuba-céges időszaknál. De ezt kivéve nem éreztem sehol máshol azt, hogy az adott időszak filler lenne.
Jól éreztem?
Az összes manga magyarul még nem jelent meg.12 kötet,nekem eddig 5 megvan,de nem állokmeg 12őig
Filler szerintem van benne.L (asszem)meghal a 6. kötetben,sőt a 6. kötet végén már Near és Mello is benne van.Szóval még +6 kötet van a végéig.Az animében L a 25.részben hal meg.Szóval akkor 6 kötetet 12 részbe sűrítettek össze?
Remélem érthető volt xD
Near, nem akarok beleszólni, de szerintem vedd ki az aláírásodból az egyik sig-edet, mert így teljesen átláthatatlan már az egész, és ha írsz egy hsz-t amiben van 3 szó, akkor is 2-szer olyan hosszúnak tűnik a hsz-ed, mint másnak, csak a helyet foglalja feleslegesen. Kösz.
L és Light a két kedvencem. Ryuk sem egy utolsó karakter. Misa Misa pedig aranyos. Kicsit buta, de aranyos. Matsudát rühellem meg Light apját. Nekem az a véleményem hogy ebbe a világba is kéne egy-két KIRA és ezek a marhák ki akarják iktatni az egyetlen igazságos ítéleteket osztó embert.
Pontosan őket én sem szeretem de nem azért mert rosszak hanem mert szinte nem csinálnak semmi érdekeset mind a kettőnek csak 1 1 szerep volt ami bejött a papi amikor el fogata a szemet a macsuda pedig amikor hallgatózót és ki ugrott az ablakon
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Azért ha megnézitek Yagami Suichiro (Light faterja) teljesen korrekt apa karakter és Matsuda sem egy központi (de bohókás figura) pontosan annyit szerepelnek amennyit a mellékkaraktereknek kell
L: Amúgy egyértelműen Lawliet a best figura és ennél jobb szinkronhangot nem is választhattak volna neki illik az ilyen kuporgó zsenikhez jobb mint az eredeti japán
Light: Az ő személyében a legnagyobb negatívum a nagyképűsége
ettől eltekintve pozitívként elkönyvelhető hogy úgy oldotta meg a problémákat hogy
Spoiler tartalom:
nem fogadta el a halálisten szemének lehetőségét
ezáltal csavarosabbá és izgalmasabbá vált az adott szituáció
Hát nem is tudom talán kedvenc szereplő: Light és Matsuda, hogy miért azt nem tudom.
Lightot talán a beszélőkéje miatt szerettem meg, Matsudát pedig azért mert kicsit hasonlít rám
Tény hogy L) halála után tényleg kicsit unalmas de N) felbukkanása kisé érdekesebbé teszi és amikor elkezd rejöni N) hogy ki is (Kira) akkor szerintem ép hogy megüti L) izgalmi mércéjét de ami kétségtelen L) sokkal jobban sokkal hatékonyabban dolgozott csak az akkori kormány nem engedte öt kibontakozni N)nek meg szintmindent meg engedtek és még így se jött rá hogy ki csoda micsoda (Kira) azaz rájött csak bizonyítani nem tudta L) is rájött bizonyítani is tudta de nem engedték neki meg mindenkit beavatták és igy meg nem az igazi.
És amikor volt az a tragédia akkor már tuta L) hogy meg fog halni mert sejtete hogy nél van az a fecni vagy valami de én L) hejében csináltam volna egy videot ha meg halok akkor Light a kira nilván mert ezt a videot nézitek akor bizonyára méghaltam
Amit a filmben meg is akartak csinálni csak aztán át irták a forgato könyvet hogy a harmadik film nelegyen anyir szét szort
Szerkesztette: Dumet - 2011. 12. 28 01:08:26. Indok: Rád is vonatkoznak a szabályok!
Bocsika, ha erről volt már szó, de volna pár kérdésem: a Death Note befejezett manga? A másik, h. ha igen, magyarul ki van már adva mind? (12 az összes, vagy lesz még?)
(Nem akarok feljebb nézegetni, mert félek, hogy csupa "dobozolatlan" spoilerbe botolnék. Még csak most kezdtem el...)
Igen befejezett mind a külföldi manga, mind a magyar, mind az anime és mindet érdemes elolvasni, megnézni Iszonyú jó sorozat az anime 37. részes a manga magyarba 12 kötet nem rég jött ki az utolsó kötet, és a szinkronhangok is csoda jók, mind a mangát mind a dvdket lehet kapni a mangafan oldalán darabonként, díszdobozban is, és a mangákat is 2000 ft-os kötet/db áron a díszdoboz két db 5 lemezt tartalmaz és 5 000ft/doboz áron kapható.
Plussz itt az oldalon is letölthető, de megéri a doboz nagyon szép kiadás
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!