Van valakinek kedve szinkronnal nézni?
Én meg találtam szinkronnal.
Ha valaki szeretné és mondjuk nem gond megadhatom az oldal címét, aki szeretné.
Előre megmondom, hogy nem olyan (magyar) szinkron, amire számítotok, de magyar és nekem tetszik.
Először is a sorozat címe Fairy Tail és nem Fairy Taily. Másodszor pedig egy fanszinkronról van szó, amit egy Naruto-kun csoporthoz közeli csapat készített. Egyelőre még csak az első rész van kész, véleményem szerint fanszinkronhoz képest egész jó lett, de az igazitól még elég messze van. Mindenesetre ünneplésre ad okot, hogy egy Magyarországon eddig még nem létező "műfaj" kezdett talán kialakulni.
Harmadrészt pedig ne reklámozz Arnold, meg ne üzletelj itt, mert kiváglak!
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Bocs, ha gondot okoztam.
Nem tudtam, hogy ilyen dolgot gondot okoznak.
Én csak gondoltam megosztom az e (DH ) oldalon lévő társaimmal (barátaimmal) az információimat.
Hogy már van ilyen szinkron.
És bocs.
Hogy valami jó is legyen ebben a topicban, írok egy kis véleményt, bár még csak belenézegettem az animébe. Stílusát tekintve inkább fiúknak szól, nagy zúzások, egy rakás dögös csaj , sok hülyeség. A főcímzenék szerintem iszonyatosan jók lettek, nekem mindegyik tetszik, nem úgy mint pl. a Narutónál vagy a Bleachnél. Szerintem jó kis anime, bízom benne, hogy jövőre megjön az Animaxra. Lehetséges szinkronhangoknak a következőket tudnám elképzelni: Natsu-Czető Roland (már ránézésre is ), Lucy-Tamási Niki v Lamboni Anna, Erza-Nemes Takách Kata, Gray-Pálmai Szabolcs v Hamvas Dániel
Az év második felére gondoltam. Muszáj lesz premiereknek jönni, mert nem lesz mit vetíteni. X-men ezen a héten lepörög, Penge, Naruto, DBGT január-februárban úgyszintén, Bleach, Kilari, D-Gray men folytatás valszeg az év első felében szintén lepörög, ami marad az őszre az általad említettek közül a Kilari harmadik adagja, meg a Naruto Shippuuden. Egyébként a Mondoban írták, hogy csicseregnek a madarak premierekről, kíváncsian várom, hogy mik lesznek az ismerteken kívül.
Én nagyon örülnék neki ha lenne az Animaxen, mostanában ez a Bleachen kívül a második kedvenc animém
De szerintem Happynek olyan jó hangja van japánban, hogy azt nehéz lenne überelni, a fan szinkronos aranyos de nem igazán hasonlít a japánhoz.
Igen, a stílus kicsit hasonlít, de nagyon egyediek a szereplők, Mashima Hiro kitűnő munkát végzett Oda Eiichirou-hoz hasonlóan. Egyébként a sorozat érdekessége, hogy a mangaíró saját ismerőseiről mintázta meg a szereplőket.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!