Nagy örömmel találtam rá a Mumin-ra, gyerekkorom kedvenc meséle, szívesen újra nézném. Viszont csalódottam vettem tudomásul, hogy más a szinkron, Mumin új hangja ráadásul lány, egészen nem hasonlít Kerekes József hangjára. A többiek szinkronhangja is más sajna
Lenne valami megoldás, hogy a régi szinkronnal lehessen megnézni azokat a részeket, amik Magyarországon lementek?
Mivel nagyon régen ment a sorozat, sajnos nem mindegyik részt sikerült megszereznünk a régi szinkronnal, ezért ott az új szinkronnal lettek elkészítve a részek, ahol pedig mindkét szinkron meglett, ott mindkettő választható, ahol egyik sem, ott pedig magyar feliratot készítettünk. Ettől teljesebb változat jelenleg nem fellelhető sehol máshol, most ezt tudjuk nyújtani. Ez csak akkor változhatna meg, ha valakinek meglennének a szekrénye mélyén porosodó kazikon a hiányzó részek és megosztaná velünk. Ha ebben tudsz segíteni, akkor te is tehetsz ezért.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Nagyon köszönöm a gyors választ! Igen, látom, hogy ti tudtátok a legjobban és legalaposabban összeszedni a részeket. Nekem valamennyi megvan VHS kazettán, ha legközelebb a családomnál járok előkeresem, és írok nektek, az lenne a legjobb, ha valahogy tudnánk azokat a részeket digitalizálni.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!