Kérdezném, hogy dolgozik-e valaki ezen az animén a csapat tagjai közül? Csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor nem szenvedek vele tovább az elkészítésben.
Megvan eddig az összes kiadott DVD díszdobozban, és állítólag hamarosan jön az utolsó doboz is, amivel az első sorozat teljes lesz. Ezt követően elkezdem majd rippelgetni, ahogy időm engedi és ha elkészül, akkor elkezdem majd felrakni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Mikor először megláttam, komolyan azt hittem, hogy a Beyblade-t, a Pokemont, és a Yu-Gi-Oh-t rakták egybe. Tipikus franchise anime, bár nekem ez már nem jött be. Valahogy nem az én stílusom.
Nekem igazából a szereplőgárda miatt tetszett meg és már várom, hogy Dumet feltöltse az oldalra . Amúgy elsőre tényleg úgy tűnik, mintha e három anime összegyúrása lenne, de azért ad sok új dolgot is. Am. még csak az első két részt láttam .
Sokak szerint gyerekes, nekem egy kategóriában van a Yu-Gi-Oh-val . Valahogy jó nézni, de igazából nekem az anime nem ezt jelenti . Minden résznek van 1 megszokott szerkezete: történik valami, jön egy játék, valaki győz, aztán utána még valami. Persze ez attól is függ, hogy ki miért néz animét. Aki izgalomra vágyik fordulatokkal, az el is aludhat rajta .
Én az ilyen megközelítést nem igen szeretem, mert ilyen alapon a legtöbb anime a manga reklámja lenne vagy ritkább esetben fordítva csak azért, mert az alapján készült. Lehet, hogy a Bakugan meg hasonló animék reklámcéllal is készülnek, de akkor is... Ez is anime, az is anime, kész
Persze nem kötelező szeretni, meg nekem is azért a valódi anime többet jelent, de azért ezek is jók a maguk nemében.
Ez csak az én magánvéleményem. Bár, ha megnézzük, a Pokemon anime is az első játék után készült. Csak ezért írtam. Természetesen láttam a Bakuganból is részeket, de inkább maradok az igazi animéknél. ^^
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!