Nos pár infó a mesékről: Ugyanis 48 része van, 21-22 percesek átlagban, van pár dupla részes ami 40perc körüli epizód, 47 rész jött ki DVD-n nálunk, persze nem hd,br és egyéb dvdn...nem hát...sajnos elég rossz minőségű vhsről digizett dvd-re minőség, szóval....De rendes videó hijján ez van csak, vagy a semmi, gondoltam legyen ez mintsem a semmi..
47 epizódból egy nincs meg, azt igyekszünk beszerezni az első "évad" 1-24. részig minden rész felkerül idővel, apránként, viszont 25-47+1 az akkor fog felkerülni ha megvan a hiányzó rész....+a fordítás a 48. részhez...Szóval még képlékeny a dolog, de bízzunk a legjobbakban!
Szóval az első 24 rész jön biztosan, viszont a többi még a jövő kérdése, de másnem két feliratos rész lesz, meglátjuk mit ér a kutatásunk és mennyi segítséget kapunk tőletek, ismerősöktől stb.
Jelentkezem ha van bővebb infó a hiányzó magyar részről!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Régebben ugye megosztásra került 5 db részecske, még tavaly karácsonykor, de a sorozat nem 5 részes így további folytatás várható, egész pontosan még nem tudom mikor, de már napok kérdése csupán!
Ugyanis végre nyugtom van és folytatom a készítést már pár rész el is készült!
Hamarosan várható a megosztás továbbra is minden héten majd!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Igen, igen tudom Igazából nem voltam itthon, munkába voltam és emiatt nem volt, elfelejtettem hajnalban kitenni, mielőtt indultam dolgozni.
Két hét múlva ismét így hétfőn leszek bent, de akkor előre kirakom már
Azért ne változz át Helyette jó szórakozást a részekhez Jövőhéten meg akkor a dupla adaghoz majd.
Nos részemről kész a sorozat, kivéve ugye azt a két részt 32 ill. 48 egyiket még mindig keressük a vhs történetből...Ha meglesz akkor lesz feltöltve!
A 48. amihez nincs szinkron viszont várható majd felirattal!
Jó szórakozást mindenkinek a részekhez!
Jaj, nagyon köszi, hogy feltöltöttétek! Én is nagyon szerettem anno, de egyik barátnőm meg teljesen odavolt érte, és már évek óta keresi mindenhol, hogy honnan tudná beszerezni! Úgyhogy a lehető legjobb karácsonyi ajándék mindkettőnknek!
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!