Így igaz ahogy írod Ugyan úgy fog jönni (tőlem) a mese mint az x, ha nincs meló csüt este akkor amint a mega engedi
Ja és egy jó hír Marvel kedvelőknek: Penge, X-Men, Rozsomák, Vasember stb az új évben elérhető lesz 1080p 720p 400p-ben! A mostani videók sicc a kukába és lesz helyettük eredeti japán br, bd, db, dbz stb szép videó és jó hang
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Szegény Galambos Péter. Anno a Kultúráhzat vezette és volt egy filmes rovatban is benne. A Penge 3. bemutatóját úgy vezette fel, hogy "megérkezett a 3., és remélem az utolsó rész".
Nekem nem jött be. Középszerű volt, története nincs, csak akció végig.
A szinkronjában ismert hangok hallhatók, meglepődtem pl. Bozsó Péter és Csík Csaba Krisztián pár mondatos szerepén.
Megnéztem az első két részt, nekem bejön, jó anime lesz ez. DreamerZ29, van története csak érteni kell . Amúgy mikor kapunk szinkronlistát?
Akiket felismertem:
Penge - Galambos Péter
Makoto - Bogdányi Titanilla
Már el is készült mind a részenkénti stábok, mind a szinkronlista, bocs a késlekedésemért, de még mindig a karácsonyi lemaradásomat próbálom behozni, talán mostanra már sikerült is
Nos, nekem is bejött az első 2 rész alapján, nem azért, ,mert különösebben rajonganák a Penge filmekért, illetve az is tény, hogy eléggé egysíkú és ebben leginkább a Rozsomákra hasonlít, de ott is később kibontakozott a háttérben a lényeg. Egyébként az a baj a Marveles animékkel, hogy mindenki animeként tekint rájuk és azt várja el, hogy a többi animéhez hasonlóan megváltsa a világot, aztán persze, hogy csalódnak. Azt is mondhatnám, hogy direkt túl nagy az elvárás, hogy aztán lehessen mire fogni, és lehessen miért szidni a sorozatokat. Tuti, hogy a legtöbben erre mennek, akinek nem inge, ne vegye magára. Nekem pl. egyáltalán nem voltak elvárásaim egyiktől se és így egyikben se csalódtam, sőt kellemesen csalódtam, mert én meg túlságosan is lebecsültem ezeket a műveket.
Nos meglátjuk mi bontakozik ki ebből, a szinkronok miatt már csak jó lehet, mert végre Titit is belerakták mint női főszereplőt, szóval most nagyon boldog vagyok
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Hát Mikula Sándor nem sűrűn, de Rosta Sándornak elég sok animés szerepe volt már és van is, méghozzá fontos szerepek és manapság is. A teljesség igénye nélkül:
Spoiler tartalom:
Mikula Sándor szerepei:
Blood - Amshel Goldsmith
Monte Cristo grófja - Peppino
Sailor Moon - Kunzite
Rosta Sándor szerepei:
A hosszúlábú apu - Jimmy McBride
Batman - Gotham lovagja - Sal Maroni
Cowboy Bebop - Jet Black
Dragon Ball - Blue tábornok
Dragon Ball - Shula
Dragon Ball Z - Garbig Junior
Full Metal Panic! - Shintaro Kazama
Fullmetal Alchemist Testvériség - Grumman ezredes
Nodame Cantabile - Miyoshi Takehiko
Sámán király - Anatel Pokki
Stand Alone Complex - Aramaki Daisuke
Yu Yu Hakusho - Kuromomotaro
Slayers - Phillionel el de Seyruun
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Semmi se biztos manapság, csak az édes halál Viszont ha az Animax azt írta akkor...igen biztos az FMA2 mozi Hiába van bolondok napja elsején...Nem hiszem, hogy ezzel viccelnének.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!