Most hétvégétől kezdik el sugározni ismét a Duna tv-n. 26 részes.
Minden héten szombaton és vasárnap várható belőle egy-egy rész megosztása, vagy minden nap egy, vagy a kettő együtt hétfő délután legkésőbb!
Jó magam fogom csinálni ezt a munkát pár részem meg is van régebbi vetítésekből, elég jó a szinkron, a történet...elmegy, de nem a legjobb...szerintem.
Szóval...Minden hét hétvégén, ha minden jól megy találkozunk 1-1 rész erejéig, legkésőbb hétfő délután!
Előre is jó szórakozást a részekhez!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
A mai nappal kezdetét vette a sorozat készítése, és megosztása!
Minden héten adnak két részt, mint említettem, viszont előfog fordulni, hogy a két rész egybe jön, nem úgy mint most, hanem vasárnap este, vagy hétfő este!
Előre is jó szórakozást as részekhez!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Én ismerem bár nem tudtam hogy anime.
Nekem tetszik szerintem nagyon jó, bár nem happy end a vége , meg elégé hosszú az út mire a hősünk eléri célját, viszont nagyon tanulságos , a mondanivalója is remekül át jött.
Az e heti két rész késni fog!! Nem tudom mikor tudom az 5. részt elkészíteni, egy kis technikai malőrbe ütköztem...A 6. már kész az nagyon baba volt az 5. meg hát...remélem holnap a munka után készen lesz és éjjel közzé tehetem, addig is türelem és elnézést a késésért!
A mai nap folyamán, csak a 11. epizód lesz tölthető...A 12. idővel pótlásra kerül, de sajnos reggel a technika meg adta magát...és beütött az áram szünet, szóval....Pótolva lesz de nem tudom mikor! Addig jövőhéten jön a folytatás.
Oh, az jól jönne Beszéltem közbe unoka tesómmal és sajna ő otthon se volt akkor :S Csak másnap, ami nekem is megvan...Szóval épp nem tudtam kire számíthatok.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!