sasda írta:
Hali, az lenne a kérdésem, hogy ki van írva, hogy befejezett projekt, de akkor miért nem tudom letölteni ? ( ha én vagyok béna akkor bocsi )
Üdv nem te vagy a béna még nem töltöttük fel a két sorozatot, feltöltésekkel elmaradtunk sajnos...de mihamarabb pótoljuk és az elsők között töltjük fel ezt a két sorozatot is! Hírt is runk róla a főoldalra, amint felkerült
Sasda és a többiek megkezdődött a SAC1 évadjának a letöltési lehetősége Dumet releasként! Jó szórakozást hozzá, amint felkerül az összes rész az első évadból, akkor jövők én és feltöltöm a SAC2 évadját, ugyan csak saját munkaként.
Nah én végignéztem végül a teljes sorozatot, a végefelé tényleg nagyon izgalmas volt már, és nagyon megható is, de nem akarom lelőni a poént...
Spoiler tartalom:
Nagyon sajnáltam a tachikomákat, mert kedveltem őket végig, dehát sajnos ennek így kellett történnie... Az viszont szintén megható volt, amikor Aramaki azt mondta, hogy "8 embere" feláldozta magát...
Na mindenesetre a release minőségi munka volt, nagyon köszönöm. A 12-es rész javítására pedig továbbra is számítok, de ezt már megbeszéltük ugyebár...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!