Nemtom, hogy lesz-e bakigyűjtés más animékhez is, de a Naruto 168. epizódjában 6:11-kor meg egy kicsit előtte elég csúnyán elrajzolták Sakurát, hosszabb a haja, mint kellene.
Am. előző komira válaszolva, Kelemen Kata az egyik kedvencem
Egyelőre nem tervezek bakigyűjtést más animéhez, de ez amúgy se baki, amióta levágta a haját abban a bizonyos részben, mindig ugyanekkora a haja Sakurának, úgyhogy ez egyáltalán nem baki.
Amúgy közbe elnéztem Kelemen Katát, ő valójában Teuchi lányának, Ayamének adja a hangját (nem kizárólagosan de kizárásos alapon is, mivel Sipos Eszternek nem is hasonlít a hangja az övééhez).
És ha már itt tartunk, felkerült a 185-188. részekhez tartozó stáb, mivel a 186-osnál ugyanazt írták ki, mint a 185-nél, ezért sokat kellett agyalni, hogy kitaláljam a szereplők hangját (nem is biztos, hogy mindegyik jó, szóval ha valaki biztosabb tippet tud nálam az szóljon).
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
De pont, hogy el van rontva a rajzolás, elől a haja olyan hosszú itt, mint a levágás előtt, meg hátul is hosszabb egy kicsit. De mindegy csak mondom szólok, mert ez már az elején kiszúrta a szemem. És igen, Ayame lesz Kelemen Kata (Seiko a Lovely Complexben ).
Mindegy, ehhez vaksi vagyok. A megerősítést meg köszönöm, akkor nem hallottam félre.
22:18
SZERK:
Naruto 186. rész szinkronstábja javítva! A hangfelismerésekért köszönet Nikinek!
07:41
SZERK2: Naruto 194. részig elérhető szinkronstábbal! Visszamenőleg 175-ig is javítottam a feliratok időzítését részenként, illetve a "Magyar hangok" kiírást is beleraktam, mert az valahogy kimaradt. A 192. rész hangfelismerésében ismételten köszönet Nikinek!
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Az előzetesben is mutatták, úgyhogy biztos lesz. Remélem most végre már lesz valami összetettebb szerepe is mer a Jutka nem tud kibontakozni, ha minden részben két mondatot kell odaböfögnie a mikrofonba . Pedig már egyre jobban kezdem megkedvelni, ha sokáig őt hallgatom, akkor a Csondor Kata már nem tűnik olyan jónak utána, csak nem mindig találja meg az ideális hangszínt és azért tűnik sokaknak rosszabbnak a Katánál.
Hát az a rész amikor Sasuke elmegy... szerintem ott nagyon odatett, nagyon jól beleélte magát a szerepébe, úgyhogy tényleg csak az a gond, hogy keveset szerepel most a fillerek miatt. Én már teljesen megbarátkoztam vele, ha jönnek megint a mangás részek majd a Shippuuval jövőre, akkor majd megláthatjuk igazán, hogy mit is alkot, de szerintem nem kell félni attól, hogy nem lesz jó, mert Judit remek színésznő, engem legalábbis meggyőzött.
Kikyou (InuYasha)
Hát szerintem pont a Sasuke elmenős rész nem sikerült a legjobban, de akkor Pálmai Szabi sem volt a legjobb formában. Mérges is voltam, hogy pont ez a rész (109.) nem sikerült úgy, ahogy elvártam volna. Persze lehet, hogy nálam van magasan a léc, de én többet vártam volna. És igen a shippuban megmutathatja majd, hogy mit tud .
Jó hát én nem tudom milyen az eredeti, szóval én teljesen összehasonlítás mentesen állítom ezt, hogy szerintem nagyon jó volt. Elképzelhető, hogy a japánhoz képest (ha azt is nézném, vagy néztem volna) már nem ezt mondanám, de így viszont, hogy nem tudom, azt tudom mondani, hogy abszolúte jó lett. Igazából a legtöbb animével így vagyok, mivel nem igazán nézek eredeti nyelven semmit és nem is szándékozom olyan műveket előre megnézni japánul, amire sok esély van, hogy lesz magyarul is.
Szerk: De ha már témánál vagyunk... Tölthető a 195-196 stábja
Kikyou (InuYasha)
Megnéztem a részt újból és most eléggé tetszett, jobban, mint amikor először néztem. Ami kicsit hiba volt benne, hogy a végén szerintem jobban kellett volna üvöltenie Sakurának. Amúgy szövegileg szerintem tökéletes lett.
Egyébként én is eléggé szinkronpárti vagyok, pl. most a Fairy Tailt várom magyarul, japánul nem vagyok hajlandó megnézni
Szerintem ez is csak átmeneti, mint Orochimaru esetében. Egyébként Chouji új hangja Minárovits Péter volt. Amúgy pedig lehet tölteni az aktuális 2 rész szinkronstábját is (197. részben egy cseppnyi feliratozás is van).
Kikyou (InuYasha)
200. rész! Szinte hihetetlen, hogy idáig elértünk. A Naruto a harmadik anime a Dragon Ball Z és a Pokémon után, amiből 200 részt vetítettek nálunk, és azt meg kell jegyezni, hogy Japánban se sok anime éri el ezt a szép számot. Ünnepeljünk hát , már csak azért is, mert hálisten már csak 20 rész van hátra az alapsorozatból és utána jön a Shippuuden
gyshinobi írta:
200. rész! Szinte hihetetlen, hogy idáig elértünk. A Naruto a harmadik anime a Dragon Ball Z és a Pokémon után, amiből 200 részt vetítettek nálunk, és azt meg kell jegyezni, hogy Japánban se sok anime éri el ezt a szép számot. Ünnepeljünk hát , már csak azért is, mert hálisten már csak 20 rész van hátra az alapsorozatból és utána jön a Shippuuden
És a Shippuden előtt a mozifilmek!
Most a történetek is izgalmasak, mondjuk amikor láttam Avatarrejtek felé tartott a hatalmas kő lavina kicsit beijedtem.
A mozifilmek közül még csak az elsőt láttam, de nagyon jó volt, remélem most már majd bejelentik, hogy mikor lesznek levetítve.
Amúgy jelentem, hogy a 204. résznél a japán hangsáv valami szövegalámondásos izé . Csak teljesen véletlenül nézem meg, mert kíváncsi voltam a Sakura japo rikítására,
Kicsit most kezd idegesíteni a magyar szinkron, Choji hangja más lett, Shinobi idézés helyett Idéző dzsucu (ami mondjuk helyesebb is mint a shinobi idézés, de ha eddig ezt használták akkor maradjon már az) Maito Gai (Majtó Gáj) helyett amit eddig mondtak már az angol szerint mondják ki Might Guy (Májt Gáj)... Akkor az 5 legnagyobb nindzsa harcos részben Zabuza hangja ha jól halottam ugyanúgy Maday Gábor volt, erre bejön Ororchimaru és még mindig Maday az ő hangja is... Jó lenne megtudni valahonnan hogy mi van Láng Balázzsal... Vki tud erről vmit?
Ezeket én is észrevettem, azt mondja, hogy bazi nagy klónhadsereg jutsu, közben meg lesz öt klón. Az angolos Might Guy-ra én is felkaptam a fejem, pedig örültem, hogy régebben a japános Maito Gai-t használták. Láng Balázs meg Pipó László engem is érdekelne, hogy hol van.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!