OFF: Amikor a VK-ról beszéltetek már meg lehetet ismerni egy szintén fehér hajú karaktert Zero ikertestvérét, Ichiru-t.
De igaz, hogy akkor még nem sokan ismerhettétek, mert én is nem rég.
Szerkesztette: Dumet - 2011. 06. 27 13:48:34. Indok: OFF gombot tessék már használni...
Na mivel már egy ideje áll ez a játék, vettem a fáradtságot és utánanéztem a karakternek. A Gólkirály című animéből tehát Tatsumura Hikaru (nem tudom, hogy a magyar neve is ez volt-e, de ha nem, akkor sincs esélyem kitalálni).
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Bocsi a késedelemért, elfelejtettem aztán, hogy nekem kell raknom
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Ohh, hát ez tényleg cseles!
De ha már Izzy átadta a terepet, akkor kitalálom én, de csak azért, mert nem tűnik nehéz feladványnak! xD
Ha minden igaz, akkor Õ Kotobuki Seishirou a Lovely Complex-ből.
És akkor lássuk az én feladványomat, ami szintén könnyű lesz! (Személyes kedvencem!!! )
Hé hé... Azért legközelebb várd már meg, míg leokézom, hogy helyes-e a megoldás vagy sem. Egyébként helyes.
Egyébként meg írjunk már teljes neveket ha lehet (vezetéknév keresztnév ha van ilyenje).
Kikyou (InuYasha)
Hát ez egy igen festői kép Uzumaki Narutóról és a szexi jutsu formájáról, Narukóról, ha jól látom. OFF: Remélem nem haragszol, de szerkesztettem a képedet, hogy látni is lehessen valamit belőle.
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
OFF: Elnézést, legközelebb megvárom!
De egyébként csak azért bátorkodtam kitenni a következő feladványt, mert kértem segítséget és megerősítést is a képedről!
Az én képemen lévő szereplő teljes neve Terashima Nobu (a rend kedvéért...)
Kikyou (InuYasha)
Azt hittem már sosem fogok sorra kerülni, mindig megelőztetek.
Nos ki ő?
Látom nem nagyon írtok, úgyhogy egy kicsit segítek. Ezt az animét 2003-ban sugározták először Japánban. 26 rész +4 OVA. Nem szinkronos. Farkasokról szól.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!