Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Ide is adok egy kis segítséget, bár ez se nehéz, de nem minősítek inkább.
1981-1986 között futott kaland-vígjáték anime, egy nagyon híres mangaka első sikeres alkotása. Nem adták nálunk szinkronnal, de a mangaka következő művét igen ami világhírűvé tette őt. Az anime főszereplői között keresendő a kisasszony, az említett másik műben is feltűnik egyébként, akik azt ismerik, azoknak kötelező felismerni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Igen, elhangzik a neve a magyar szinkronban, amikor bemutatkozik. Szóval azt is elfogadom (kicsit változtattak a nevén, de csak latinosítottak rajta).
Kikyou (InuYasha)
Így van, csak sikerült (bár túl sokat segítettem úgy látszik).
OFF: Kattints a "Hozzászól" gombra, vagyis ne a "Gyors válasszal" írd meg a következő hsz-t. Ott két lehetőség is van. Az egyik, hogy alul a "Csatolmány" feliratnál a Tallózás gombra kattintva betallózod a gépeden lévő képet és ezzel feltöltöd. A másik lehetőség, hogy megnyomod felül a "Kép megjelenítése URL címről" nevű gombot és a beszúrt kódok között elhelyezed a kép linkjét ha a neten van a kép. De vigyázz ennél hogy a kép nevében ne legyen benne a szereplő neve, vagy bármi utalás rá.
Kikyou (InuYasha)
Talált. Nagyon nem értek a géphez így még Dumet válaszával is nehezen jött össze, több képet töltöttem le (más szereplőkről is) és azt sem tudtam melyiket fogja berakni. De már szerkesztettem . Amúgy érdemes megnézni.
Ejj, de nem megy nektek...
Az animének két évada van, az első 2008-as, 24 részes (illetve van még hozzá egy special, egy picture drama meg egy recap), a második pedig 2010-es, 12 részes, és 6 (!) special készült hozzá.
A manga pedig a GFantasyban fut 2006 óta, és eddig 12 kötete jelent meg.
Éééés nagyon felkapott mostanában az egész, conokon folyton belefutni az ilyen srácokba (illetve a lányokba akik a srácnak öltöztek - aki néha a lánynak öltözött ruhájában van LOL).
OFF: Én sejtem ki ez, vagyis már láttam képet róla meg hogy melyik animéből van, de ahogy észrevettem az utóbbi időben jelentősen lecsökkent a játékok iránt az érdeklődők száma (lehet, hogy meguntátok vagy nem tudom) és azt veszem észre, hogy már csak pár ember van itt mindig aki válaszolgat. Nekem nincs kedvem erre a képre válaszolni. Tessék, erőltessétek meg magatokat ti is, ne csak én.
Kikyou (InuYasha)
Akkor kicsit segítek a srác japán de Brazíliában születet és nevelkedet ezért a vér mérséklete is mondhatni hogy heves eleinte a futball labdát mindig a kapu fellett rúgta mind addig míg a fiú sorsát a kezébe nem vette a hogy is hívják edzőt és legyözhetelen let
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Erre én is rájöttem, de hogy ki az, arról fingom nincs XD
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!