Köszönöm, hogy elhoztátok nekünk a sorozatot magyar felirattal! Imádtam minden részt! Sajnálom, hogy vége, de nagyon szép befejezést kapott és kerek a történet.
A felirat is minden szuper volt! Érdemes volt rá várni!
Remélem a jövőben is láthatunk majd tőled projekteket. ;-)
OFF: Köszönjük, hogy szóltál, a 74. rész 400p-s videója most már tölthető.
Viszont légyszi, ha bármilyen egyéb bakiba ütközöl, használd az erre a célra létrehozott topikot. Előre is köszi szépen!
Valaki plös tudna segteni a feliratok srt fileját hol tudom megszerezni? mert az oldalon nem éppen találom meg és mindenki japánul nézné gondolom. Kappa
Megtalálva . De jó érzés, hogy a 400p közé van berakva amit az ember már nem igen látogat a mai HD világban..
Ha a 400p videó szerinted a mai világban nem szükséges, akkor miért nem töltötted le a HD kiadást, amiben alapból benne van a felirat? Vagy neked miért kell külön a felirat? A mai világban az miért kell külön valakinek, amikor a mai világban már az a trend, hogy még annyira se kell megerőltetnie magát az embernek, ha le akar tölteni, hogy feliratot keres, hiszen a videóban alapból benne van? Ja, máshol nem így van? Én kérek elnézést...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!