A probléma csak az, hogy ez hülyeség Izzy... Tök egyszerű a történet. Amikor Csondor Katának legutoljára volt valami külföldi felkérése, ami miatt egy időre külföldre kellett utaznia, pont akkor folytatták volna a Naruto szinkronizálását. Mint tudjátok jelenleg nem várnak senkire, ha valaki nem ér rá, keresnek a helyére mást, mivel időre kell dolgozni ugyebár. Csondor Kata nem ragaszkodhatott a szerephez, így hát lecserélték ilyen egyszerűen. Az már csak hab a tortán, hogy Kata egyébként se szeret állítólag rajzfilmeket szinkronizálni, de erre most ne térjünk ki, mert nem biztos, hogy igaz. A lényeg, hogy nem egyedi probléma az ilyen, a Bleachben kb. ugyanez lehetett az oka Csőre Gábor eltűnésének, aki azóta felbukkant már más sorozatban, vagyis nem azért cserélték le, mert kidobták volna. Túl élénk a fantáziád Izzy.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
igen de azt is ved figyelembe hogy ere már kitértünk és szerintem is ez a változat a reális de én csak egy másik variánst hoztam fel de ha erősen összpontosítok akkor egy 3dikat is fel dobhatok ufó el rablós klónos vagy fenyegetés áldozatául eset a rendszernek
es a feledted levő variáns nem is annyira elborult mint ezek bár lehet hogy inkább fanfikeket kéne irnom ezek után
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Mint eshetőség, valóban hihető és valószínűleg történt is már ilyen a magyar szinkron 75 éve alatt. Ezt el is fogadom. De ebben a szituációban pont nem állja meg a helyét, mert speciel most ismerjük a magyarázatot (vagy legalábbis igencsak valószínű, hogy ez történt). Hát... lehet, hogy fanficceket kéne írnod, a conon is volt fanficc verseny, még az is lehet, hogy megnyernéd... Na mindegy, a továbbiakat ne ebben a topikban beszéljük ki, mert ez már nem a Naruto témához tartozik.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Eddig a részig tudtam meg nézni a Narutot eredeti nyelven felirat nélkül eddig a részig tudtam lekövetni és a cselekvényből kikövetkeztetni, hogy most mi is történt
Spoiler tartalom:
Innentől gyorsulnak fel az események
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Olvasd el a főoldalon az aktuális hír hozzászólásait, és máris okosabb leszel.
Kikyou (InuYasha)
davidp88 írta:
valaki nem tugya hogy a Naruto Shippudent lefogják e szinkronizálni valaha mert az nagyonjó énmeg nem szeretem feliratosan ??
Állítólag ha befejezték a sima narutot akkor az animax leszinkeli a shippudent is
Az lenne a meglepő, ha nem szinkronizálnák le, mivel a Naruto a legnézettebb animék között van. Úgyhogy a Naruto 220. része után valószínűleg egy fél éves szünetet követően fog érkezni, de persze ez még változhat, függően attól, hogy közbe jön-e valami probléma...
Kikyou (InuYasha)
Az elsődleges ok az, hogy az Animaxen vágatlanul megy a Naruto, a Jetix viszont az erősen megvágott és átalakított amerikai változatot adta. Nyilván a vágatlanra nem illik rá a vágott, vagyis elkerülhetetlen, hogy új szinkront kelljen csinálni. Másodlagos ok, hogy egyrészt a fordítása, másrészt az egyes szereplők hangjai is elég pocsékok a Jetixes verzióban... szóval csak a jó hangokat hagyták meg, illetve azokat cserélték még le a saját elképzelésük mellett, akik nem vállalták el újra.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!