Na jó azért egy Hayashibara Megumit ne hasonlítsunk a hozzá képest noname együttesekhez (tisztelet a kivételnek). De összességében szerintem valóban jók a Bleach openingek és endingek (legalábbis ameddig láttam). Itt elsősorban a zenére gondolok, merthogy az dob nagyot ezeken, a videó meg olyan amilyen, néhol gyengébb, néhol jobb, de alapvetően szerintem ezzel sincs baj. Ha valaki pl. látott már pl. Blood+ openingeket és endingeket, akkor azt hiszem, hogy ő is így vélekedik.
Egyébként a DB japán OP-ED-jeitől nem biztos, hogy nagyon el kéne szállni, nekem különösebben nem tetszik egyik se, a Bleachnek szerintem sokkal jobb OP-ED-jei vannak többek között.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
A Dragon Ball openingeket még nem láttam. De a DBZ zenéit, és openingeket igen, és azok azért sokkal jobbak, mint a Bleach-é. Hironobu Kageyama ahogy énekli a a zenéket, az fantasztikus. A videójáték DBZ zenék, is ide tartoznak, én ezekre is értettem. De a Bleach zenék se rosszak, bár csak 2 zenét hallottam.
Szerintem ez a legjobb OP: http://www.youtub...P98-bv9xEY meg közben is tök jó zene szokott lenni amikor valami érdekes történik
Amúgy én is kivárom mindig a magyar szinkront.
Nemrég vettem egy nagyon jó játékot az a címe, hogy Bleach The 3rd Phantom (Nintendo Ds-re). Tulajdonképpen ez egy RPG játék. Van két fajta képernyője: Amikor lépegetni támadni vagy skilleket használni kell és az amikor megtámadunk valakit. Saját sztorija van a játéknak amiben:
Spoiler tartalom:
a mi emberünk eredetileg a múltban van amikor még Urahara és Yoruichi is halálisten és egy tükörrel átjutnak a jövőbe. A főellenenség az Arrancarok, Aizen, Ichimaru és Tosen.
Nem ez az utolsó, van még egy következő ami mondjuk nem sok részen volt még, mert ugye 109-ig van magyar szinkron: Rolling Star (Roring Sutaa) a YUI előadásában http://www.youtub...re=related Nekem az előbb belinkelt OP3 és az általam említett OP5 az eddigi két kedvencem.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Nekem esetleg az opening 5, amit a Dumet rakott be, azt elmegy, a többi, valahogy nem olyan pörgős, nincs benne zeneváltás, nem jó a reflén. De láttam egy Togurós fejűt, napszemüvegben, az ki?
Március 23-án volt a 263. rész, és azt olvastam, hogy olyan 100-150 rész még biztosan várható lesz belőle, mivel a manga még javában fut. Szóval összesen olyan 350-400 részre kell számítani állítólag, de a forrás nem hivatalos, csak feltételezés olyanok szerint, akik nemcsak az animét, hanem a mangát is figyelemmel kísérik.
Nálunk egyelőre 167-ig lesz látható ebben az évben az Animax műsorán.
Kikyou (InuYasha)
Japánban nem a mesét nézzik, ha nem inkább a mangát olvassák, és nem a gyerekek, ha nem a felnőtt korosztály, náluk ez olyan, mint nálunk a mozi filmek. Szerintem nem lesz 400 részes, lefogják majd sűríteni.
Nem hinném, főleg ha telenyomatják fillerrel, ahogy eddig is. Mondjuk ez ilyen sebesség mellett érthető is. Mindenesetre szerintem simán lehet még ennyi része. Főleg amiatt is, mert nagyon nagy üzlet van benne, hiszen olyan sikeres sorozat mint a Naruto vagy a Conan csak Japán viszonylatában is, a világon meg szintén. Azt meg, hogy melyik korosztály olvassa, az teljesen tárgytalan, mert Japánban alapvetően minden animével és mangával ez a helyzet. Magyarán ezzel most nem sok újat mondtál.
Kikyou (InuYasha)
Hát szerintem, vagy csak nekem nem jöhet a Narutohoz, már bocsánat, ha megsértek ezzel valakit. A Naruto, mint kultusz, legenda, mítosz lett. Folyamatosan jönnek ki a videójátékok belőle, úgy mint a DBZ-ből. A Bleach-nek nem hinném, hogy ekkora sikere van.
Az hogy te mit hiszel, és a valóság... nos durván ég és föld a különbség. Már ne is haragudj, de megfelelő utánanézés nélkül nem hinném, hogy helyes lenne csak a saját tapasztalataid és gondolataid szerint tényeket megállapítani. Statisztikai adatokat nyilván nem szoktál nézni, ahogy látom, úgyhogy ha lehet kímélj meg minket a részrehajló gondolatmeneteidtől. Tipikusan úgy beszélsz, aki csak és kizárólag a kedvenceinek él, és úgy gondolja, hogy azon kívül minden más nem jelentős, vagy nincs is. És ez nem követendő példa.
Kikyou (InuYasha)
Persze hogy vannak. Pl. a nézettségi mutatók az egyes tévéműsoroknál, vagy a manga eladási statisztikák. De nyilván ezekről még nem is hallottál ezek szerint. Néha érdemes ezeket nézegetni, mert nagyon érdekes dolgokat tud kiadni egyik másik animéről vagy mangáról. Természetesen több hónapon át érdemes figyelni ezeket a mutatókat, hogy megfelelő statisztikát lehessen készíteni pl. egy-egy sorozatról, hogy mennyire népszerű. A lényeg, hogy sosem attól népszerű egy sorozat, mert valaki azt mondja. A különbségekről meg annyit, hogy egyik-másik animét még összehasonlítani se nagyon lehet főként a korosztályok miatt, akiknek készült.
Nah szóval a továbbiakban figyelj oda, hogy a saját véleményedet ne tényként írd le.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!