Na, látom nem nagyon megy, úgyhogy adok még egy kis segítséget:
2010 januárjában indult, és az anime Ikebukuroban játszódik (ami Tokió egyik külvárosa).
Sok-sok szereplő van benne, köztük egy bizonyos fej nélküli... khököm sárga bukósisakkal
Naaa, légyszi! (De ha beírjátok Google képkeresőbe, hogy "Ikebukuro anime", akkor csak erről az animéről fog képeket kiadni )
Ehh Nekem már vagy 3 oldal óta fingom nincs egyik képről se, hogy honnan van, és a megfejtések se sokat mondanak általában mert nagyrészt nem is hallottam még a címüket
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Kunieda Aoi a Beelzebub c. animéből.
A nevéből ítélve csaj... (nekem pl. ez se volt egyértelmű első ránézésre XD).
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Nos, ehhez a feladványhoz is kaptam bőven segítséget, úgyhogy lássuk is a megfejtést:
Akira Toriyama művéből, a Go! Go! Ackman-ből Ackman látható a képen.
Lássuk az én feladványomat, ez kicsit nehéz lesz, de nem annyira!
Kétféle megoldást is elfogadok! Aki ismeri az animét, tudja, miért!
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!