Nekem nem tudná valaki az angol feliratot megszerezni?
Az összes részhez?
Asszem mi is youtubról és egyéb torrent oldalakról szedtük le az angolt, és néztük online a feliratot és írtuk le.
Amúgy az internet a barátod, meg a google keresgélj...nem tudom hol lehet mind srtbe angol stb, de biztos van valahol.
Adrienn291 írta:
Sziasztok A Candy candy 58. része nem jó nem tudom letölteni, mikor lesznek fent a többi részek már türelmetlenül várom
Próbálgatni kell, ezaz átka a megaupload nevű file megosztónak Ezért kell a támogatása mindenkinek és venni közösen egy szervergépet ahol ez az idegtépőzés nincs....
Idővel fent lesz minden rész, ne tessék türelmetlenkedni Karácsonyra mind fent lesz! Azért nem előbb mert addig is mindenki ide talál, vagy többen akik Candy fanok magyarul, és mert akkor nem lenne mit tenni az oldalra hetente naponta stb időintervallumban, nézz körül az oldalon fogadok találsz olyat ami tetszeni fog még és nem ismered
Spoiler tartalom:
Most kivételesen újra feltöltöm, hogy letölthető legyen....De mint modtam már más fórum témában (Támogatás-ban) megfogom unni ezt a nem tölthető le ez és ez, és nem töltöm fel újra...........
SZERK.: Tölthető ismét normálisan az 58. rész!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Nagyon szépen köszönöm a feltöltését! Későbbiekben várható a többi rész szinkronosan? A Grand Prix animét kerestem, de még idegen nyelven sem találtam sehol. Ugyanez a Manóvári manók.
Igen várható a folytatás persze, minden hét pénteken, maximum szombaton 3-6 részeként
GrandPixet ne keresd nincs...Bár itt lehet lesz majd, ki tudja legyen meglepetés egyenlőre
Manóvári manók viszont...Háát egyenlőre legyen ez is meglepetés
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Köszönöm a válaszod, most nagyon betüzeltél nekem.
Mila a szupersztár animére fáj nagyon a fogam, zseniális volt régen. Sport animéket nagyon szeretem. A Tenisz hercegei, húúú, ha az meglenne feliratosan valahol.
A régi VHSeket átnézem, hátha találok még kincseket.
A Lili a virágangyal és a Titokzatos aranyvárosokért pedig millió köszönet!
Nahát
És azt hittem csak nekem hiányoznak a régi klasszikusok..
Ezer köszönet a Candy,Candy ért, sikerült végérvényesen bevágódnom egy cuki nővérkénél miatta.
Kóóóndi Kóóóndi ) Birom ezeket a francia nyitányokat. Dragon Ballnak is olyan vicces. Nagyon szeretem ezt az animét. Anno tiniként sem tudtam gyerek fejjel nézni. Olyan romantikus, olyan aranyos, ahogy ez a kicsi lány szerelmes lesz egy kisfiúba, majd látni a fájdalmát, mikor elveszíti és újra talpra tud állni. Lehet egyedül vagyok, de a szemem néha bekönnyezik, mikor sírni látom benne a szereplőket. Hasonlóan fájt nekem, mikor Sandybell veszítette el az apukáját. Ciki, nem ciki, annyira elhitetik velem a fájdalmukat.
Ciki? Akkor én mit mondjak? Mikor készítettem kb 3-4-5 részenként elsírtam magam...Nem tehetek róla nagyon jó a story meg nagyon élet szagú!!!! Annyira...Megfogalmazza magát az életet és a szerelmet....Hogy mi a szerelem és mi a lemondás és mi a feláldozás és még a halál után is van kiút és nem szabad feladni...Ezt valahogy én is érzem sokszor a magán életemben...Hogy....Annyira nincs kedvem folytatni az egészet.......Nincs kedvem küzdeni nincs kedvem dolgozni, nincs kedvem semmihez...
Holott erről szól a sorozat! Küzdj és bízva bízz.................
Imádom
Nagyon, nagyon köszi, hogy felteszitek a részeket! Már sok oldalon kerestem őket, és örülök, hogy innen le tudom szedni. Ahogy látom, sok más régi kedvencemet is feltettétek. Örök hálám! ^^
Igen sok más régi kedvenc avagy "kincs" is felkerült már, és még hol van a vége...hohhuhuaa...Szóval még jön a ráadás meg minden egyéb Szépen idővel és ahogy alapanyagban gazdagabbak leszünk, idővel.
Nagyon várom. Csak tegnap kezdtem szedegetni a részeket, az első 17 már a gépen pihen arra várva, hogy amint lesz időm, megnézegessem őket. ^^
Másrészt tök fura hogy Candy japán és magyar hangja mennyire hasonlít. Remek választások voltak a magyar hangok, és a magyar fordítás is kiváló lett. ^^
Meg azt is észrevettem, hogy a magyar részek némelyike vágott. Pl. a második részben, mikor Candy és Annie kirándulni mennek, bort visznek magukkal. De az a jelenet ki van vágva, mikor isznak is bort. XD
Mellesleg, az eredeti szövegben japánul Candy nem bort mond, hanem meggylét, és az angol feliratban is cherry juice van írva. XD
Másrészt tök fura hogy Candy japán és magyar hangja mennyire hasonlít. Remek választások voltak a magyar hangok, és a magyar fordítás is kiváló lett. ^^
Meg azt is észrevettem, hogy a magyar részek némelyike vágott. Pl. a második részben, mikor Candy és Annie kirándulni mennek, bort visznek magukkal. De az a jelenet ki van vágva, mikor isznak is bort. XD
Mellesleg, az eredeti szövegben japánul Candy nem bort mond, hanem meggylét, és az angol feliratban is cherry juice van írva. XD
Hát igen, nagyon igényes lett a szinkron Meg is dicsértem a készítőt Jó barátok vagyunk, aztán említettem, hogy fantasztikus lett De minden ő általuk készített szinkronra igaz ez....
Igen vannak vágott részek pl. 1. rész 2. rész 4. rész 8. rész 21. rész, 42. rész és a 111. rész
Igen, én is észrevettem, hogy vannak vágottak. Mivel japánul végignéztem az egészet és így sokkal szembeötlőbb az dolog. ^^
Mellesleg, van egy kis problémám. A japán szinkronos részekhez az istennek sem teszi be a feliratot. Pedig van mindenféle progim hozzá. K-Lite Codeck Pack-et használok, és az eddig mindig jó volt mindenféle felirathoz (ass és str). Most nem tudom, mi lehet a gond. A hang és kép oké, az szép. Mondjuk, annyira nem is kell a felirat, tudok ennyire japánul, hogy megértsem. ^^
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!