mtarr írta:
Figyelj, sokan így vannak vele, mint te, akik úgymond még csak ismerkednek az animével, mert ugyan ennek az animének már a kezdetektől fogva van egy varázsa, ami mindig magával tudja ragadni az embert, de igazán ennek a varázsnak a hatása a 30. résztől kezdve fog úgy kijönni, ahogyan az a nagykönyvekben meg van írva. Én is kb. innentől kezdve tudom végigizgulni a történetet (beleszámolva a filler epizódokat is), és azóta is a DB & DBZ & DBGT után ez maradt nálam a 2. számú kedvenc, mert néha olyan filozófiai módon meg tudnak benne fogalmazni dolgokat, hogy aztán az ember akár évtizedekig is képes lenne feltenni magának ugyanazt a kérdést, és még azóta sem talált rá számára egyértelmű választ.
A Bountok után az Arrancarok jönnek, de többet nem szívesen írnék róla. Majd ha odáig eljut az anime magyar szinkronnal, úgyis meglátjátok, hogy milyenek lesznek.
Jelenleg is nézek japánul (természetesen magyar felirattal) Bleach-et, és igen, már 53-tól kezdve folyamatosan, kihagyás nélkül nézem japánul a sorozatot, de ha már kiadják magyarul is, akkor megnézem magyar szinkronnal. Ami azt illeti, én már tudom, hogy tartalmilag mire lehet számítani a 3. adagban, tehát már csak a magyar szinkron kedvéért fogom újból megnézni őket.
Csá!
Nem érzed úgy, hogy majd nem fogsz meglepődni amikor a magyar szinkronnal fogod nézzni?
Én úgy vagyok vele, hogy nem rontom el az élményt, hogy megnézzem feliratosan, inkább megvárom a magyart.
Csak akaraterő kérdése... Ha nagyon szereted a magyar szinkront, és úgy döntesz, h márpedig te csak magyarul akarod nézni, akkor csak az elhatározásod erősségén múlik, hogy mit teszel. Én például azzal kötöm le magamat a várakozás alatt, hogy egyrészt párhuzamosan mindig nézek legalább 5-6 animét, illetve amikor már kevesebb idő van hátra a folytatásig, akkor újranézem az adott anime (pl. jelen esetben a Bleach) eddigi részeit pontosan úgy beosztva, hogy napi 1 résszel pont a folytatásra legyek kész. Szóval éppen most is ezt az utóbbit teszem egyébként, már a 70 feletti részekig eljutottam (picit el vagyok maradva, de nem vészes).
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Én is az elmult napokban néztem előröl csak nem tudtam megállni 1-2 résznél és 10-15 részt nézek naponta és igy már 73.résznél tartok lassan közeledik a magyar szinkron és mtarr mondása szerint az arrancarrok lesznek Szerintem az eddigi részekből a Bountok saga a rossz!Nekem ez az 1 nem jött be :S
Igen, hiszen az egész Bount saga egy filler, talán ez magyarázza meg legegyértelműbben, hogy miért nem annyira jó, mint az összes előtte lévő saga...
Nekem sem tetszett annyira ez a saga, de nem is volt rossz, azért volt benne egy-két érdekes dolog is!
Nekem a Bounto sagából a zene tetszett a legjobban Meg talán egy-két karakter, de nem volt olyan nagy durranás...
De még mindig jobb, mint a mostani filler-sorozat. Még a Maramusás részek tetszettek, na de a mostaniak... Már a fillernek is fillerje van... o.O
Spoiler tartalom:
Menjenek már vissza a zanpaktouk oda, ahová valók!
A z első Opening klipje nem nagyon jó, mert jó formán képekből áll az egész. A zene elmegy, de nem jöhet mondjuk egy dragon ball z-hez, vagy egy Slayers-eshez.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!