ezt az animét imádtam gyerekként. már vagy 5-6 éve próbálom megszerezni.
hihetetlen boldogság nekem, hogy csinálod ezt a projektet.
remélem meglesz mind a 115 rész.
Sajnos mind a 115. nem lesz meg szinkronosan...7 egész rész hiányzik...És még kb 7-10-ben vannak apró hiányosságok, azok felirattal lettek pótolva, sima srt és ass formázott változattal De ha időközben mástól meglesz akkor lesz pótolva természetesen a szinkron!
Nem mondjátok komolyan, hogy fent lesz a Candy Candy????!!!
Istenem, de rég szeretném már újranézni, gyerekkorom kedvenc animéje a Sailor Moon mellett!!
Nagyon köszönöm, remélem, minél előbb kész lesz!
Teljesen komolyan mondjuk, mondom, fent lesz minden egyes rész Pár van ami feliratozva lett...Sajnos elég régi és kevés a szinkron forrásunk hozzá, de elég szép a termés így is
A sorozat minden része kész, pár feliratost leszámítva, ez évben felkerül mind a 115!! A munka már kész, a Projektek/Szinkronos/Aktív vagy Befejezett-re kattintva megtudod nézni miket csinálunk éppen és mivel hogy állunk készültség terén
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Szia!
Köszi nagyon az eddigi részeket Szinte el sem hittem mikor megtaláltam az oldalt, hogy végre megvan, amit annyira kerestem
Amit imádtam még az a grand prix
Mire kell neked az összes rész felirata? Mert ha arra amire gondolok akkor azt felejtsd el...Nem létezik hozzá magyar felirat...Legalábbis nem tudok róla, hogy bárki is készített volna hozzá, rajunk kívül, de mi is csak a nem szinkronos részekhez
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Az összes részhez nem hinném, hogy találnál magyar feliratot, bármennyire keresed is. Csak elvétve lelhető fel pár darab a neten.
Itt az oldalon pedig, ahogy Brolly is írta, a nem szinkronos részekhez készül felirat. Tehát van olyan felirat, ami 4 szóból áll, mert pont annyi hiányzott a szinkronból...
Egyébként azt hadd tegyem hozzá, hogy a többi régi, szinkronos animével ellentétben, pl.: SM, DB, ennek a szinkronja (az angol felirathoz képest) egész szöveghű, persze van egy-két érdekesebb része, de semmi különös.
Összességében jó hangok vannak benne, van pár kreatív, szellemes megoldás, és ráadásul, ahogy nézi az ember, ad egyfajta nosztalgikus, kellemes érzést, ami annak köszönhető, hogy több, mint tíz évvel ezelőtt, valószínű gyerekfejjel már látta ezt az animét.
Érdekes ötlet eldobni magunktól ezt a jóleső érzést. De te tudod... Ha kell hozzá magyar felirat, akár le is fordíthatod az összes részt. Biztos annak is örülnének páran.
Avagy nézd végig a jó öreg magyar szinkronnal.
Tegnap este böngésztem egy kicsit a neten unalmamban, és akkor pillantottam meg a nézz sorozatokat oldalon az általatok feltett Candy Candy első részét... Gyerekkorom legkedvesebb animéje, évek óta kerestem eddig, akár külföldi szinkronnal is, de sehol sem bukkantam rá. Szavakkal le sem tudom írni, hogy mit éreztem este, amikor letöltöttem az első részét. 20 éves létemre olyan mosolyt csaltatok az arcomra, mint amiket az izgatott kisgyerekek arcán láthatunk egy-egy különlegesebb ünnepnapon. Nagyon köszönöm nektek, az oldalatok is remek- noha még csak most ismerkedek vele, de már fel is vettem kedvenceim közé. Még egyszer köszönöm és sok sikert a további munkáitokhoz is!
neverland írta:
20 éves létemre olyan mosolyt csaltatok az arcomra, mint amiket az izgatott kisgyerekek arcán láthatunk egy-egy különlegesebb ünnepnapon. Nagyon köszönöm nektek, az oldalatok is remek- noha még csak most ismerkedek vele, de már fel is vettem kedvenceim közé. Még egyszer köszönöm és sok sikert a további munkáitokhoz is!
Mindig öröm ilyet olvasni!
Nézz körül bátran, mert fogsz még régi örökzöldeket találni, főleg ha nézted őket anno, de ha nem akkor most elhoztuk neked is őket, hogy nézd újra mindet!!
Értem...Hát igen nem véletlen van kis adagokban feltéve Hisz ha mind egybe, vagy 10-20asával menne fel akkor nagyon hamar véget érne, és nem lenne a hírben írva róla, és nem találnak ide a tagok, mióta elkezdtük kirakni, azóta kb 10-30tag jött és talált ide a candy szóra rákeresve a neten
Meg hát a türelem Candy szinkront terem és van más anime is, régi új stb, lehet nézni azt is, ha nem vagy animés akkor itt a nagy lehetőség, hogy azzá válj Miden sorozat adagokban jön, nem egyben, és ncsak kevés jön 10-vel. Sorry....De ennek megvan az oka, mint írtam.
Sziasztok! Először is meg szeretném köszönni a Candy Candy ezen részeit már rég óta keresem , csak sajnáljuk hogy nem mind magyar de azért a lányomnak is tetszik és a sandybell is amint lehet várjuk a további részeket is. Sok sikert az oldalhoz
Jajj, Candy. Nemrég néztem egy darabig japánul.
Sajnos, mikor adták tv-ben, gyakran ütközött a sulival, és nem tudtam nagyon követni.
De jó kis történet, olyan "békebeli". Illetve első világháborús már a közepe tájától. Emlékszem, öcsém nem nagyon szerette, ami mondjuk nem véletlen, ez inkább lányoknak készült sorozat.
Azért vannak benne vicces részek, Steart pl nagyon bírtam. A manga viszont abból a szempontból jobb, hogy abban nincs benne az a kis idétlen mosómedve. Na, dehát a kisebb korosztályt is el kell bűvölni valamivel (Nyilván a Nil Holgersson rajzfilm változatába is azért tették bele a Pocok-ot, vagy Pockot.)
Asszem, ezt az animét nem is adták ki sehol dvd-n. Rejtély, hogy miért...
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!