Csak, hogy betoljam már magam ide ...
A Byakugan nem erősebb a Sharingan-nál. Alapformában lehet, hogy több mindent tudnak kezdeni a byakugan-al, de mint később kiderül...
Spoiler tartalom:
a sharingan-nak több szintje illetve formája van
és a sharingan-nal lehet alkalmazni a legerősebb genjutsukat.
Orochimaru-t meg nem fikázni... mert ő a BEST! EVER & EVER
Egyébként nagyon laza az aláírás, az Itachis. Ölnék ha nekem is lenne egy ilyen.
Most nézztem a Naratu 83 részét, és megint van benne valami, egyébként csúszott a hang, ez nektek is így volt.
Ebben a részben eljutnak a Narutóhoz, és a következő részben megtudjuk, hogy miért, és hogyan mészárolta le Itachi az Uchuhákat. Nagyon várom!!!
Éppen most nézztem meg a Naruto 84-85 részt.
Spoiler tartalom:
Kiderült, hogy Itachi csak azért végzett az összes Uchuhával, hogy felmérje milyen erős. Sasukét, mert azért hagyta életben, mert gyenge, meg könyörgött. Nagyon kemény ez az Itachi.
A 84 résznek csúszott a hangja.
Miért nem írtok már ide?
Nincs félreértelmezve semmi. Ismétlésből van heti ismétlés és teljes sorozat ismétlés. Nyilvánvalóan ha belegondolsz kicsit, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a teljes sorozat ismétlésére gondoltam (csak nem akartam ezt egy oldalon keresztül taglalni, mert akkor sosem lett volna vége a hírnek). Vagyis: most lemegy a 104. részig a Naruto, és aztán a következő héttől megint 53-tól kezdik adni. Ez alatt az újbóli leadás alatt ha elérik ezeket a bizonyos részeket, már magyarul fogják leadni. Újbóli leadás vagy ismétlés... voltaképpen ugyanazt jelenti.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Nem rólad beszéltem, Dumet. Máshol olvastam, hogy mondták, hogy "már két nappal utána leadták szinkronosan, csak nekünk nem szóltak".
Mondjuk engem annyira nem zavar, mert megnéztem felirattal.
Ja már tudom miről van szó. Az kamu volt... nem adták le, csak valaki félreértelmezett valamit és elkezdte terjeszteni. Szóval azóta se adták le ezt a két részt, ezt senki ne higgye el, mert nem igaz!
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Félre van értve itachi szándéka De aki nem nézi a shippudent az még nem tudja akkor miről van szó.Itachi nem önként a hatalomért mészárolta le' az uchiha klánt hanem azért mert konoha vezetői azt kívánták tőle.
Féltek hogy az Uchihák felfognak lázadni konoha ellen ezért kiírtatták itachi-val az egész klánt.(Kivéve sasu) Aki később miután itachit kinyírta megy bosszútálni ezért konohán. (Ügyes ez a sasu megbosszulja a klányát azzal hogy megöli itát és bosszút áll konohán mert rávették itát erre a szörnyüségre.
Mivel egy történet, ide jöhet a Shippuuden is, ahogy a Dragon Ball topiknál is lehet mindegyik DB sorozatról beszélgetni. De ahogy Chrono mondja, igen Spoiler gombot használjatok, mert nem mindenki halad a japán részekkel, valaki csak magyarul nézi (pl. én is ).
Kikyou (InuYasha)
Nekem szimpatikus, de én még csak a 308. fejezet körül járok a mangában, az animében meg most végeztem a "sima" Narutoval, szóval lehet, hogy azóta csinált valamit, ami nem túl jó dolog
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!