A BeyWheelz 5-13. részeinek szinkronja megvan? Végignéztem mind a tizenhárom részt, de kb. a tizenegyediktől óriási baromság lett az egész, amin jól felhúztam az agyam. Szóval nálam biztos nem olyan darab, amit megtartanék, de mielőtt letörölném, inkább biztosra megyek és megkérdezem, hátha nektek és másoknak jól jön. Persze csak akkor, ha anno nem rögzítettétek.
Megvan az RTL Playerről rögzítettük a szinkront illetve a Metál őrületet is mentegetem folyamatosan, szóval megvannak, köszi. Csak MadTyson megint eltűnt és nem tudni, mikor fogja befejezni a sorozatot, ha befejezi egyáltalán, szóval egyelőre mi se tudunk többet.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Jól van. Én is az RTL Mostról mentettem le, és tegnap - két hónap szünet után - úgy döntöttem, hogy befejezem. Mondjuk azon túl, hogy a történetszálon és a dialógusok minőségén a fejem fogtam, az sem volt túl szerencsés, hogy a láthatóan 16:9 képarányra tervezett sorozatot 4:3-sra csonkolták le. Néha egy-két beszélő szereplő lelógott.
A Metál őrületet meg pár perc után kinyomtam, halálra untatott. Nem nekem valók ezek, na Szerencsére van SpongyaBob
Állítólag megy a KidsCo-n a Beyblade V-Force,a Beyblade 2.sorozata.Ez még nem ment le magyarul.Akinek van ilyen csatija az erősítse már meg,hogy igaz-e.
Hát sajnos nicsen ilyen csatornám de a weboldalukon az van kiírva hogy beyblade Vforce. Tehát tényleg fut már a második évada. http://www.kidsco...w/beyblade
Sajnos nekem sincs ilyen csatornám, úgyhogy sok mindent nem tehetek. Ahogy nézem a Hominál is csak a legmagasabb csomagba van benne, gondolom a többi szolgáltatónál is hasonló a helyzet, ha egyáltalán benne van. Egyébként a magyar műsorújságok nem erősítik meg a hírt, mert simán Beyblade néven fut, szóval kitudja.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Én is csak a T-Home-nál tudtam volna előfizetni erre a csatornára. Akkor még a gyerekcsomagból volt elérhető, ami plusz 650 vagy 990 ft, nem tudom. Szemeztem 1-2 sorozatukkal, de azokat már nem adják. Az egyik 40 részes volt, amit 1,5-2 évig mindennap adtak. Szóval jó sokszor ismételnek. Kicsi a lefedettségük, kevés műsort adnak. A T-Home-n kívül kisebb szolgáltatóknál jobb eséllyel elérhető. Hello HD-nál bent van az alapcsomagban.
Amíg nem változik a lefedettségük, max. abban lehet reménykedni, hogy más csatornán is felbukkan a sorozat.
Én még megtaláltam a Btel-nél is ugyanígy hogy külön elő lehet ilyen mese csomagra fizetni. Nekem ennél van a netem de tv-m nincsen.
Mondjuk valahol máshol biztosan felbukkan egyszer,meg nem egy olyan nagy anime tudom de ha már megnéztem magyarul az első évadot,jó lenne a másodikat is.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!