Hű, most olvastam, hogy lesz három Bakuman x Sket Dance crossover rész. Már volt 2 Sket Dance x Gintama rész, azok úgy voltak megoldva, hogy egynél a Sket Dance-osok voltak a vendégszereplők a Gintamában, a másiknál meg fordítva. Gondolom, most is valami hasonló lesz, két rész októberben lesz leadva, egy meg novemberben. Hm, kíváncsi vagyok. (Azt viszont nem ígérem, hogy a Sket Dance azon részeit, amiben Mashiróék vannak, le fogom fordítani, mivel az egy másik sorozat... De majd mindenképp szólok, hogy akit esetleg érdekel, és nem nézi a sorozatot, tudja, hogy melyik epizódot kell letöltenie. )
Sajnos az eheti Bakuman rész felirata egy kicsike csúszással fog elkészülni, mivel még mindig nem érhető el hozzá angol felirat. Remélhetőleg ez hamarosan változni fog.
Szóval egy kis türelem.
Kijött a crossoveres Sket Dance rész, amolyan Bakuman-paródia (SD-stílusban persze ), és az a rész, amit Azuki szinkronizál... Szóval a 31. részt keressétek, ha meg akarjátok nézni (Bár szerintem ha nem nézitek az animét, annyira nem vicces.)
A megszokott 1280x720-as softsubos MKV videók mellett, mostantól letölthetőek a második évad eddigi részei asztali verzióban is, ezek 712x400-as felbontású AVI videók. Így most már DVD lejátszókon is élvezhetitek a részeket.
Természetesen a második évad soron következő részei már mindig elérhetőek lesznek mindkét változatban.
Ennek következtében a letöltéseknél egy apró változás azonban történt. Ugyanis eddig az MKV videóknál külön is letölthetőek voltak a feliratok. Ez most megszűnt az MKV videóknál, ugyanis ez a lehetőség csak azért volt, hogy valahonnan le lehessen tölteni külön is a feliratokat.
Tehát mostantól az MKV fájloknál ne keressétek a feliratokat, mert nincs külön felirat letöltés ott! Az élvezetekből ez persze semmit sem von el, hiszen ezek softsubos videók, így a videók tartalmazzák a feliratokat is, szóval a nézésük zavartalan marad felirat szempontból, mert nincs szükség hozzájuk külön feliratra.
Persze a feliratokat le lehet majd továbbra is tölteni külön. De értelemszerűen átkerültek az AVI videók letöltéseihez.
Ezek a dolgok egyenlőre csak a második évad részeire vonatkoznak.
Persze idővel majd az első évad részeit is elkészítjük és elérhetővé tesszük asztali változatban is. Csupán egy kis idő kérdése...
Szevasztok!
Srácok, valaki segítsen légyszíves. Bakuman 24. részét nem tudom valamiért letölteni . Kétszer elindult a letöltés, egyszer elment vagy 20 %-ig, következőre már 0-án maradt végig. Azóta próbálkoztam vagy 10x, de semmi. Kivárom szépen az időt, katt a "regular download"-ra, de semmi
Valami ötlet? Esetleg valami torrent, amihez passzol a felirat?
Itt nem torrentezünk most se és a jövőben se. Valószínűleg megint a Mega áll a háttérben. Egyelőre várj egy kicsit, lehet, hogy csak időre van szüksége, de ha azután se megy, majd újratöltjük. Egyébként jó lenne ha a jövőben a Hibajelentés topikba írnád az ilyen dolgokat. Kösz.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
A videó nekem gond nélkül lejött. Illetve, egy apró gond volt... Az, hogy megint megmakacsolta magát a Mega, és borzasztó lassú jelenleg. Ilyenkor egy kis türelemmel kibekkelhető ez az időszak.
Én rákattintottam a letöltésre... vártam, vártam... órák kérdése volt, és elindult a letöltés, majd másfél óra alatt le is jött a rész...
Szóval nem kell újratöltenünk, a link jó, le lehet tölteni. Nagyon sajnáljuk, hogy nálad párszor megszakadt a letöltés, elég nagy szívás, de sajnos az a nagy helyzet, hogy ezzel mi nem igen tudunk mit csinálni... A Megának ma nincs jó napja. Újabban sok rossz napja van szegénynek...
Egyébként nem titok, hogy melyik résznél, melyik fansub csapat (vagy releaser csapat) videóját használjuk fel a feliratos projekteknél, mert mindig benne van a videóban. Most nem tudod megnézni, mert ugye nem tudod letölteni a részt... de a 24. részhez a DmzJ videóját használtuk, így ahhoz passzolni fog a felirat, ha megkeresed a neten ezt a féle videót. Csak ne lepődj meg, mert kínai felirat lesz benne eredetileg.
Oké, köszi! Időközben megoldottam, Rákerestem, megtaláltam, megnéztem! Nem vagyok láma, csak iszonyat rápörögtem a sorozatra, és majd megölt a kíváncsiság, a végét illetően. Amúgy nem rögtön jöttem ide "sírni" még tegnap reggel próbáltam leszedni az utolsó pár részt - így a 24.et is - és már akkor vacakolt. Aztán megpróbáltam délután és este is, és ugyanaz volt a helyzet. Azért nem egyértelműen a Megára gyanakodtam, mert minden más szépen tölthető volt.
Egyébként hatalmas volt a sorozat, és remek a felirat, köszönöm nektek!
Senki nem mondta, hogy "láma" vagy és "sírsz" itt nekünk. Csak elég sokat rosszalkodik a Mega, így mi már megszoktuk, hogy egy kis türelem kell hozzá. Várni kell néha, hogy 1-2 fájlt le lehessen tölteni. Rejtély, hogy mi alapján szelektál és melyiket engedi gond nélkül letölteni, és melyiket nem.
Viszont, ha rossz lett volna a link, akkor meg jó ha tudunk róla, mert akkor tényleg újra kell tölteni. De ez a Hibajelentés topikba tartozik.
De a lényeg, hogy megbírtad nézni a részeket. Az évadzáró közeledtével elhiszem, hogy rossz volt, hogy pont azt a részt nem tudtad leszedni.
Sajnos úgy alakultak a dolgok, hogy az e heti Bakuman rész kicsit később fog kikerülni.
Egyelőre azt nem tudjuk megmondani mikorra fog elkészülni a felirat, de természetesen a lehetőségekhez mérten igyekszünk, és amint lehet nézhetitek az új részt.
Csupán arra kérlek benneteket, hogy várjatok türelmesen! A megértéseteket előre is köszönjük szépen!
És előre szeretnék szólni arról is, hogy a jövő heti rész is késleltetve kerül majd ki.
Ennek az oka, hogy Karácsony révén az angol fansub csapat már jelezte, hogy nem fogja elkészíteni az angol fordítást az ünnepek alatt és érthető okokból kifolyólag inkább a családdal, a barátokkal töltik majd az időt. Mi is így teszünk majd, reméljük ti is.
Persze a felirat, videóval együtt akkor is jönni fog majd, amint lehet.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!