No, bocsi mindenkitől, de most még se tudom kitenni a részeket...fontosabb infókat nem írtam fel, címeket stb-t, holnap reggel lesz tehát, ahogy hazaértem, új rész megosztva, sőt, kárpótlásul dupla adag
Köszönöm a türelmet!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Hosszú-hosszú évek után, végre megkerült az egyetlen hiányzó szinkron a Tsubasa kapitány régi 1983-as sorozatához, így most ezt az epizódot is letudjátok tölteni, immár szinkronosan!
Az AnimeAddicts-al üzleteltünk pár dolgot és így megkaptuk tőlük ezt az utolsó szinkront is, amivel teljes a sorozat, szinkron téren!
Jó szórakozást hozzá.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
celabro írta:
Tsubasa kapitány szinkron nekem bejön.
Amikor kell üvöltenek.
Átjönnek a feszkós szituációk.
Eddig jó.
Sorozatról vélemény:
Bár érdekes szitu van a sorozatban.
Apuci hajózik, anyuci meg egyedül egy másik pasival.
Anyuci nagyon kedves a bácsival, és jobban aggódik érte mint a hajózó férjért.
Csak nekem tűnik ez fel DDD DDD
Ez eddig is így volt a sorozatban, mármint a másik két változatban is, csak itt az elején jobban kihangsúlyozzák ezt a hajózós dolgot
Szinkron: eddig nekem is bejön, sok régi hangot visszatudtak hozni ami jó, akiket nem, azoknak is eddig elég jó hangjaik vannak.
A beleélés szerintem is megvan eddig.
Ezután a "kis" felesleges "évad" szünet után ismét folytatódik a sorozat még hozzá ha minden igaz, akkor 2020. február 24-től mindennap egy rész érkezik.
Nálunk a szokásos heti bontásban 5 epizód, hétvégenként
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!