Na az szép lenne... inkább nem Jah, ez bőven elég volt most, de legalább most már mindegyik megvan ill. meg lesz normálisan. Annyira nem bánnám, ha adnának továbbiakat, de felesleges mindegyikből kétféle szinkron, szóval jöhetne inkább a 8-as, 9-es stb. De a közeljövőben szerintem nem lesz több, legalábbis van egy reklám a Poké filmek előtt, amit szintén felvettem és az ennek a 4 filmnek a jeleneteiből van összevágva. Majd felrakom ide is, hogy lássátok. A lényeg, hogy ugyan nem ismerem a 8-ast, de nem láttam idegen jelenetet benne, szóval további max. jövőre vagy tudom is én mikor, addig még van idő bőven.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Sajnos nem igazán, bár fordításban lehet. De a hangok teljesen mások, mint az RTL-es változatban, gyakorlatilag csak Jessie-nek és Miaúnak a megszokott a hangja, a többieknek mind más. Ehhez képest a 7. film már kellemes csalódás volt, mert abban legalább a megszokott gárda fele megvan.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Értem,szóval teljesen más a gárda. Azért kíváncsi vagyok rá.
A hetedik filmnél meg jó hír hogy legalább pár régi hangot vissza lehet hallani.
Az ember az szívesebben néz úgy valamit hogy a szokott szinkronhangján szólal meg. legalábbis én így vagyok vele.
Gondoltam megirom akit érdekl és van FilmBox HD-je az megtekintheti április 18-án csütörtökön 13:05-től. Nekem nincs csak simma filmbox-om de ott nemlesz látható, remélem azért majd letölthető lesz Smile
Félünk attól, ami alaktalan, de ugyanezért tiszteljük isBleach
Szerkesztette: Dumet - 2013. 04. 12 14:53:47. Indok: Már volt témája a filmnek.... üzenet áthelyezve
Ha kicsit visszaolvastál volna a Pokémon topikban, írtuk, hogy felvettük a filmet, készítés folyamatban van, Izzy mesteren múlik. Egyébként nekem sincs már Filmbox Plusom vagy HD-m azóta, mert a köcsög Homi kicserélte sima Filmboxra, de már régebben adták a filmet és így fel tudtam még venni.
Kikyou (InuYasha)
Ash azért lett a főszereplő neve, mert a 2. filmben volt egy sor, "Így a világ hamu birodalmává lesz" kb.
És a hamu szó jelenti angolul, de a japán megfelelője a hamunak nem a Satoshi lett volna.
Vagy, hogy tették hozzá eredetileg a 2. filmben a japánok?
Nem hiszem, hogy az amerikaiak ilyen következetesek lettek volna.
Az amcsi változatot nem a japán verzióhoz hűen fordították, hanem átírták a saját szájízük szerint, ahogy azt általában szokták az animéknél.
Tök mindegy hogy szól a sor, szerintem sem igen van ennek értelme. De ha ennyire érdekel ez a téma, hát nosza rajta, járj utána neki. Aztán ki tudja, miket derítesz ki...
Kikyou (InuYasha)
Tudom, hogy ha nem található egy letöltés az fakadhat a támogatás hiányából, de más filmek úgy láttam letölthetőek. Esetleg tárhely hiány miatt nem elérhetőek a pokemon részek?
Szia
Nem a tárhely hiánya okozza a gondot az utolsó szerver hírünkben mondtuk is, hogy bővült a tárhelyünk.
A gondot az okozza, hogy annak idején a filmek nagy része megvolt csinálva majd az ingyenes tárhelyről mikor 5 éve elköltöztünk volt egy kis macera elvesztek a filmek....
Újra kell őket egyszer csinálni....
A sorozatot dettó bár az sose volt saját releasben nálunk.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Egy kérdés vajon kik, úgy értem énekesek készítették a pokémon magyar zenéit?
És esetleg nem lehetne-e készíttetni újabb zenékhez velük más sorozatokhoz?
Mert szerintem nagyon jól megcsinálták.
Több kazetta meg cd is jött ki a zenékkel.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!